Pompa centrifugal timer primining

  • Vertical Non-seal and Self-control Self-priming Pump

    Non-segel nangtung sarta Self-kontrol Self-priming Pompa

     

    Kisaran kinerja

     

    rentang aliran: 5 ~ 500m3 / h

    Jangkauan sirah: ~1000m

    Suhu lumaku: -40 ~ 250 ° C

     

     

  • SFX-Type Enhanced Self-Priming

    SFX-Tipe Enhanced Self-Priming

    Tujuan SFX-tipe Enhanced pompa timer priming pikeun kontrol caah sarta drainase milik single-tahap single-nyeuseup na single-tahap ganda-nyeuseup solar disetir pompa centrifugal. Produk ieu bisa dipaké dina stasiun pompa non-dibereskeun jeung distrik tanpa catu daya pikeun kontrol caah darurat sarta drainase, anti halodo, diversion cai samentara, drainase manhole sarta cocog pikeun mindahkeun cai kacemar hampang jeung proyék diversion cai lianna. (Ogé dipikawanoh. salaku drainase mobile terpadu ...
  • SYB-type Enhanced Self-primping Disc Pump

    SYB-tipe Enhanced Self-primping Disc Pompa

    Spésifikasi Aliran: 2 nepi ka 1200 m3 / h Angkat: 5 nepi ka 140 m Suhu sedeng: < +120 ℃ tekanan kerja maksimum: 1.6MPa Arah rotasi: Ditingali tina tungtung transmisi pompa, pompa rotates jarum jam. Pedaran produk: SYB-tipe disc pompa mangrupakeun tipe anyar Enhanced pompa timer priming dimekarkeun ngaliwatan bubuka téknologi canggih tina Unites Amérika digabungkeun jeung kaunggulan téhnologis urang. Kusabab impeller teu boga bilah, saluran aliran moal diblokir. Jeung...
  • SWB-type Enhanced Self-priming Sewage Pump

    SWB-tipe Enhanced Self-priming Kotoran Pompa

    Aliran: 30 ka 6200m3 / h Angkat: 6 ka 80 m Tujuan: The SWB-tipe pompa milik single-tahap single-nyeuseup Enhanced timer priming pompa kokotor. Hal ieu loba dipaké pikeun beberesih tank, oilfield angkutan cai runtah, ngompa kokotor dina tutuwuhan perlakuan kokotor, drainase milik underground, irigasi tatanén jeung aplikasi aliran dina industri pétrokimia anu merlukeun nyeuseup tinggi ngolah sirah angkat. * Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, mangga ngahubungi departemén penjualan kami.
  • SFB-type Enhanced Self-priming Anti-Corrosion Pump

    SFB-tipe Enhanced Self-priming Pompa Anti Korosi

    Aliran: 20 ka 500 m3 / h Angkat: 10 ka 100 M Tujuan: The SFB-tipe Enhanced timer priming runtuyan pompa anti korosi milik single-tahap, single-nyeuseup pompa centrifugal cantilever. Komponén petikan aliran dijieun tina bahan tahan korosi. Runtuyan pompa SFB bisa loba dipaké pikeun ngangkut jumlah leutik partikel padet sarta rupa-rupa cair corrosive iwal hydracid, alkali caustic jeung natrium sulfit dina kimia, minyak bumi, metallurgy, serat sintétik, ubar a ...
  • ZWB Self-priming Single-stage Single-suction Centrifugal Sewage Pump

    ZWB Self-priming Single-tahap Single-nyeuseup Centrifugal Kotoran Pompa

    spésifikasi: aliran: 6,3 ka 400 m3 / h Angkat: 5 ka 125 m Power: 0,55 mun 90kW Fitur: 1. Nalika pompa dimimitian, pompa vakum jeung klep handap teu diperlukeun. pompa nu bisa beroperasi lamun wadahna vakum ieu ngeusi cai nalika pompa dimimitian pikeun kahiji kalina; 2. Waktu dahar cai pondok. Dahar cai tiasa dihontal langsung saatos pompa ngamimitian. Kamampuh timer priming téh alus teuing; 3. Aplikasi tina pompa geus aman tur merenah. Imah pompa bawah tanah nyaéta ...
  • ZX centrifugal chemical self-priming water pump

    ZX pompa cai timer priming kimiawi centrifugal

    1.ZX kimia timer priming pompa
    2.Mature casting teknis
    3.Lost lilin kapang
    Manufaturer kimiawi 4.Professional