Pompë centrifugale vetë-mbushëse

 • Pompë uji centrifugale kimike vetë-mbushëse ZX

  Pompë uji centrifugale kimike vetë-mbushëse ZX

  1.ZX pompë kimike vetë-mbushëse
  2.Teknik i derdhjes së pjekur
  3. Myku i humbur i dyllit
  4.Prodhues profesional kimik

 • Pompë vetë-mbushëse vertikale jo mbyllëse dhe vetëkontrolluese

  Pompë vetë-mbushëse vertikale jo mbyllëse dhe vetëkontrolluese

   

  Gama e Performancës

   

  Gama e prurjes: 5~500m3/h

  Gama e kokës: ~ 1000 m

  Temperatura e aplikueshme: -40~250°C

   

   

 • Vetë-astazhimi i përmirësuar i tipit SFX

  Vetë-astazhimi i përmirësuar i tipit SFX

  Qëllimet Pompë vetë-mbushëse e përmirësuar e tipit SFX për kontrollin dhe kullimin e përmbytjeve i përket pompës centrifugale me naftë me një thithje njëfazore dhe njëfazore me thithje të dyfishtë.Ky produkt mund të përdoret në stacione pompimi jo fikse dhe rrethe pa furnizim me energji elektrike për kontrollin dhe kullimin emergjent të përmbytjeve, kundër thatësirës, ​​devijimit të përkohshëm të ujit, kullimit të pusetave dhe është i përshtatshëm për transferimin e ujit të ndotur lehtë dhe projekte të tjera të devijimit të ujit. (Gjithashtu i njohur si kanal i integruar celular...
 • Pompë disku vetë-mbushëse e përmirësuar e tipit SYB

  Pompë disku vetë-mbushëse e përmirësuar e tipit SYB

  Specifikimet Rrjedha: 2 deri në 1200 m3/h Ngritja: 5 deri në 140 m Temperatura mesatare: < +120℃ Presioni maksimal i punës: 1.6MPa Drejtimi i rrotullimit: Parë nga fundi i transmetimit të pompës, pompa rrotullohet në drejtim të akrepave të orës.Përshkrimi i produktit: Pompa disku e tipit SYB është një lloj i ri i pompës vetë-mbushëse të përmirësuar, i zhvilluar përmes futjes së teknologjive të avancuara të Shteteve të Bashkuara të kombinuara me avantazhet tona teknologjike.Duke qenë se shtytësi nuk ka tehe, kanali i rrjedhës nuk do të bllokohet.Me...
 • Pompë e përmirësuar vetë-mbushëse e ujërave të zeza e tipit SWB

  Pompë e përmirësuar vetë-mbushëse e ujërave të zeza e tipit SWB

  Prurja: 30 deri në 6200 m3/h Ngritja: 6 deri në 80 m Qëllimet: Pompa e tipit SWB i përket pompës së ujërave të zeza me një thithje njëfazore të përmirësuar vetë-mbushëse.Përdoret gjerësisht për pastrimin e rezervuarëve, transportin e ujërave të ndotura nga fusha nafte, pompimin e ujërave të zeza në impiantet e trajtimit të ujërave të zeza, kullimin nëntokësor të minierave, ujitjen bujqësore dhe aplikimet e rrjedhës në industrinë petrokimike që kërkojnë përpunim të lartë të ngritjes së kokës me thithje.*Për informacion më të detajuar, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të shitjeve.
 • Pompë kundër korrozionit e përmirësuar vetë-mbushëse e tipit SFB

  Pompë kundër korrozionit e përmirësuar vetë-mbushëse e tipit SFB

  Rrjedha: 20 deri në 500 m3/h Ngritja: 10 deri në 100 M Qëllimet: Seria e pompave anti-korrozioni vetë-mbushëse të përmirësuara të tipit SFB i përket pompës centrifugale me konsol njëfazore me një thithje.Komponentët e kalimit të rrjedhës janë bërë nga materiale rezistente ndaj korrozionit.Seria e pompave SFB mund të përdoret gjerësisht për transportimin e një sasie të vogël grimcash të ngurta dhe një sërë lëngjesh gërryese përveç hidracidit, alkalit kaustik dhe sulfitit të natriumit në kimikate, naftë, metalurgji, fibra sintetike, mjekësi etj.
 • Pompë centrifugale e ujërave të zeza ZWB vetë-mbushëse me një shkallë të vetme me një thithje

  Pompë centrifugale e ujërave të zeza ZWB vetë-mbushëse me një shkallë të vetme me një thithje

  Specifikimet: Rrjedha: 6,3 deri në 400 m3/h Ngritja: 5 deri në 125 m Fuqia: 0,55 deri në 90 kW Karakteristikat: 1. Kur pompa fillon, pompa vakum dhe valvula e poshtme nuk nevojiten.Pompa mund të funksionojë nëse kontejneri me vakum mbushet me ujë kur pompa ndizet për herë të parë;2. Koha e ushqyerjes me ujë është e shkurtër.Furnizimi me ujë mund të arrihet menjëherë pas fillimit të pompës.Aftësia vetë-mbushëse është e shkëlqyer;3. Aplikimi i pompës është i sigurt dhe i përshtatshëm.Shtëpia e pompës nëntokësore është ...