Pompa Sentrifugal Self-primining

  • Vertical Non-seal and Self-control Self-priming Pump

    Vertikal Non-segel lan Self-kontrol Self-priming Pump

     

    Kisaran Kinerja

     

    Range aliran: 5 ~ 500m3 / h

    Jarak sirah: ~1000m

    Suhu sing ditrapake: -40 ~ 250 ° C

     

     

  • SFX-Type Enhanced Self-Priming

    SFX-Type Enhanced Self-Priming

    Tujuan SFX-jinis Enhanced pump poto-priming kanggo kontrol banjir lan got belongs kanggo siji-tataran siji-nyedhot lan siji-tataran pindho nyedhot diesel mimpin pump centrifugal. Produk iki bisa digunakake ing stasiun pumping non-tetep lan distrik tanpa sumber daya kanggo kontrol banjir darurat lan got, anti-kahanan garing lan kurang banyu, pengalihan banyu sak wentoro, got manhole lan cocok kanggo transfer banyu terkontaminasi entheng lan proyèk pangalihan banyu liyane. (Uga dikenal. minangka saluran seluler terpadu ...
  • SYB-type Enhanced Self-primping Disc Pump

    SYB-jinis Enhanced Self-primping Disc Pump

    Alur Spesifikasi: 2 nganti 1200 m3 / jam Angkat: 5 nganti 140 m Suhu medium: < +120 ℃ Tekanan kerja maksimal: 1.6MPa Arah rotasi: Dideleng saka mburi transmisi pompa, pompa muter searah jarum jam. Product Description: SYB-jinis disc pump punika jinis anyar Enhanced pump poto-priming dikembangaké liwat introduksi saka teknologi majeng saka Unites Serikat digabungake karo kaluwihan teknologi kita. Amarga impeller ora duwe bilah, saluran aliran ora bakal diblokir. karo...
  • SWB-type Enhanced Self-priming Sewage Pump

    SWB-jinis Enhanced Self-priming Sewage Pump

    Aliran: 30 kanggo 6200m3 / h Angkat: 6 kanggo 80 m Tujuan: SWB-jinis pump belongs kanggo siji-tataran single-nyedhot Enhanced self-priming pump limbah. Iki digunakake kanthi wiyar kanggo reresik tank, transportasi banyu limbah ladang minyak, pompa limbah ing tanduran perawatan limbah, saluran tambang lemah, irigasi pertanian lan aplikasi aliran ing industri petrokimia sing mbutuhake pangolahan angkat sirah nyedhot dhuwur. * Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi departemen sales kita.
  • SFB-type Enhanced Self-priming Anti-Corrosion Pump

    SFB-jinis Enhanced Self-priming Anti-Corrosion Pump

    Aliran: 20 kanggo 500 m3 / h Angkat: 10 kanggo 100 M Tujuan: SFB-jinis Enhanced poto-priming seri pump anti-karat belongs kanggo siji-tataran, single-nyedhot cantilever pump centrifugal. Komponen saluran aliran digawe saka bahan tahan korosi. Seri pump SFB bisa digunakake digunakake kanggo transportasi saka jumlah cilik saka partikel ngalangi lan macem-macem cairan korosif kajaba hydracid, alkali caustic lan sodium sulfit ing kimia, petroleum, metalurgi, serat sintetik, medicine a ...
  • ZWB Self-priming Single-stage Single-suction Centrifugal Sewage Pump

    ZWB Self-priming Single-stage Single-suction Centrifugal Sewage Pump

    Specifications: Aliran: 6,3 kanggo 400 m3 / h Angkat: 5 kanggo 125 m Power: 0,55 kanggo 90kW Fitur: 1. Nalika pump wiwit, pump vakum lan tutup ngisor ora perlu. Pompa bisa digunakake yen wadhah vakum diisi banyu nalika pompa diwiwiti pisanan; 2. Wektu dipakani banyu cendhak. Pakan banyu bisa ditindakake kanthi cepet sawise pompa diwiwiti. Kapabilitas self-priming apik banget; 3. Aplikasi saka pump aman lan trep. Omah pompa lemah yaiku ...
  • ZX centrifugal chemical self-priming water pump

    ZX centrifugal chemical self-priming pump banyu

    1.ZX kimia self-priming pump
    2. Mature casting technical
    3. Cetakan lilin sing ilang
    4. Produsen kimia profesional