Центрифугална пумпа со самовшмукување

 • ZX центрифугална хемиска самовшмукувачка пумпа за вода

  ZX центрифугална хемиска самовшмукувачка пумпа за вода

  1.ZX хемиска пумпа за самовшмукување
  2.Mature кастинг технички
  3.Изгубена восочна мувла
  4.Професионален хемиски производител

 • Вертикална пумпа што не заптива и самоконтролира самовшмукувачки

  Вертикална пумпа што не заптива и самоконтролира самовшмукувачки

   

  Опсег на изведба

   

  Опсег на проток: 5~500m3/h

  Опсег на глава: ~ 1000 m

  Применлива температура: -40~250°C

   

   

 • Подобрено само-прајминг од типот SFX

  Подобрено само-прајминг од типот SFX

  Намени SFX-тип Подобрената пумпа за самовшмукување за контрола на поплави и одводнување припаѓа на едностепена едновшмукувачка и едностепена центрифугална пумпа со двојно вшмукување дизел.Овој производ може да се користи во неподвижни пумпни станици и области без напојување за итна контрола на поплави и одводнување, против суша, привремено пренасочување на вода, одвод на шахти и е погоден за благ пренос на контаминирана вода и други проекти за пренасочување на вода. (Исто така познат како интегриран мобилен одвод...
 • Засилена пумпа за диск со само-вшмукување од типот SYB

  Засилена пумпа за диск со само-вшмукување од типот SYB

  Спецификации Проток: 2 до 1200 m3/h Подигнување: 5 до 140 m Средна температура: < +120℃ Максимален работен притисок: 1,6MPa Насока на ротација: Гледано од преносниот крај на пумпата, пумпата се ротира во насока на стрелките на часовникот.Опис на производот: Диск-пумпа од типот SYB е нов тип на подобрена пумпа за самовшмукување развиена преку воведување напредни технологии во Соединетите Држави во комбинација со нашите технолошки предности.Бидејќи работното коло нема сечила, каналот за проток нема да биде блокиран.Со...
 • Подобрена пумпа за отпадна вода од типот SWB

  Подобрена пумпа за отпадна вода од типот SWB

  Проток: 30 до 6200 m3/h Подигнување: 6 до 80 m Цели: Пумпата од типот SWB припаѓа на едностепена едновшмукувачка пумпа за отпадна вода.Широко се користи за чистење на резервоари, транспорт на отпадни води од нафтени полиња, пумпање отпадни води во постројки за третман на отпадни води, одводнување на подземни рудници, земјоделско наводнување и апликации за проток во петрохемиската индустрија за кои е потребна обработка на високо вшмукувачка глава.*За подетални информации, ве молиме контактирајте го нашиот оддел за продажба.
 • Подобрена самовшмукувачка антикорозивна пумпа од типот SFB

  Подобрена самовшмукувачка антикорозивна пумпа од типот SFB

  Проток: 20 до 500 m3/h Подигнување: 10 до 100 M Цели: Серијата засилени антикорозивни пумпи со самовшмукување од типот SFB припаѓа на едностепена центрифугална конзолна пумпа со едно вшмукување.Компонентите за проточен премин се направени од материјали отпорни на корозија.Серијата SFB пумпи може широко да се користи за транспорт на мала количина на цврсти честички и различни корозивни течности освен хидрацид, каустични алкали и натриум сулфит во хемикалии, нафта, металургија, синтетички влакна, медицина и...
 • ZWB Центрифугална пумпа за отпадна вода со самовшмукување Едностепена Едновшмукувачка центрифугална пумпа

  ZWB Центрифугална пумпа за отпадна вода со самовшмукување Едностепена Едновшмукувачка центрифугална пумпа

  Спецификации: Проток: 6,3 до 400 m3/h Подигнување: 5 до 125 m Моќност: 0,55 до 90 kW Карактеристики: 1. Кога пумпата ќе стартува, вакуумската пумпа и долниот вентил не се потребни.Пумпата може да работи ако вакуумскиот сад се наполни со вода кога пумпата ќе се вклучи за прв пат;2. Времето на хранење со вода е кратко.Напојувањето со вода може да се постигне веднаш по стартувањето на пумпата.Способноста за самовшмукување е одлична;3. Примената на пумпата е сигурна и удобна.Подземната пумпна куќа е ...