pompë zhytëse prej çeliku inox

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

QJ Pompë zhytëse e pusit inox (pompë e pusit të thellë) përshkrim i produktit

Pompë zhytëse e tipit QJ është një motor dhe pompë uji direkt në ujë në punën e pajisjeve të ngritjes së ujit, është i përshtatshëm për nxjerrjen nga puset e thella të ujërave nëntokësore mund të përdoret gjithashtu për lumenj, rezervuarë, kullues dhe projekte të tjera të ngritjes së ujit: kryesisht për ujitje të tokave bujqësore dhe pllaja malore Me ujë njerëzor dhe kafshësh, por edhe për qytete, fabrika, hekurudha, miniera, kantier për përdorim të ujit.

Karakteristikat e pompës zhytëse të pusit prej çeliku inox QJ (pompë e pusit të thellë).

1. motor, pompë uji një, vjedhës në ujë për të kandiduar, i sigurt dhe i besueshëm.

2. Nuk ka kërkesa të veçanta për tubin e pusit dhe tubin e ujit (p.sh., pusi i tubit të çelikut, pusi i tubit të hirit, pusi i dheut e kështu me radhë mund të përdoren; nën lejen e presionit, tubi i çelikut, zorra, tubi plastik e kështu me radhë mund të shërbejë si tub uji).

3. Instalimi, përdorimi, mirëmbajtja e lehtë E thjeshtë, gjurmë e vogël, nuk ka nevojë për të ndërtuar dhomën e pompës.

4. Struktura e thjeshtë, kursimi i lëndëve të para.

Nëndetëse pompë përdorimi i kushteve janë të përshtatshme, menaxhimin e duhur dhe jetën e një marrëdhënie të drejtpërdrejtë.

QJ Pompë zhytëse e pusit inox (pompë e pusit të thellë) ckushtet e përdorimit

Lloji QJ Pompat zhytëse mund të përdoren vazhdimisht në kushtet e mëposhtme:
1. Furnizimi me energji AC trefazor me frekuencë nominale 50HZ dhe tension nominal 380 ± 5% V.
2. Hyrja e pompës duhet të jetë nën 1 metër nën nivelin e ujit në lëvizje, por thellësia e zhytjes nuk duhet të kalojë 70 metra nën nivelin hidrostatik. Fundi i poshtëm i motorit është të paktën 1 metër mbi thellësinë e poshtme të ujit.
3. Temperatura e ujit në përgjithësi nuk është më e lartë se 20 ℃.
4. Kërkesat për cilësinë e ujit: (1) përmbajtja e ujit në ujë nuk është më e madhe se 0,01% (raporti i peshës);
(2) Vlera e PH në rangun prej 6,5 ~ 8,5;
(3) përmbajtja e klorurit jo më shumë se 400 mg/l.
5. Kërkon një vlerë pozitive, muri është i lëmuar, nuk ka të stivosur mirë.

QJ Përshkrimi strukturor i pompës zhytëse të pusit prej çeliku inox (pompë e pusit të thellë).

1. Njësia e pompës zhytëse të tipit QJ përbëhet nga: pompë uji, motor zhytës (përfshirë kabllon), tuba uji dhe çelës kontrolli i përbërë nga katër pjesë.
Pompë zhytëse për pompën centrifugale vertikale me një thithje me një thithje: motor zhytës për motorin asinkron me kafaz trefazor të mbyllur me ujë të lagësht, motor dhe pompë përmes thuarit ose bashkimit të vetëm kazan; i pajisur me specifika të ndryshme të kabllove me tre bërthama; pajisje startuese për nivele të ndryshme kapaciteti të ndërprerësit të ajrit dhe motorrit vetë-dekompresues, tub uji për diametra të ndryshëm të tubit të çelikut i bërë me lidhje me fllanxha, pompë me ngritje të lartë me kontroll porte.
2. Pompë zhytëse Çdo fazë e mbulesës është e pajisur me një mbajtës gome; shtytësja është e fiksuar në boshtin e pompës me një mëngë të ngushtuar; pengesa është e filetuar ose e lidhur me bulona.
3. Pompë zhytëse me ngritje të lartë me një valvul kontrolli në pjesën e sipërme, për të shmangur ndërprerjen e shkaktuar nga dëmtimi i njësisë.
4. Boshti i motorit të nëndetëses me një mbajtëse rëre labirinti dhe dy montime të kundërta të vulës së vajit të skeletit, për të parandaluar rrjedhjen e rërës në motor.
5. Motor zhytës me kushineta të lubrifikuara me ujë, pjesa e poshtme e filmit rregullues të presionit të gomës, pranverë rregulluese e presionit, e përbërë nga dhoma e rritjes, rregullon presionin e shkaktuar nga ndryshimet e temperaturës; dredha-dredha motori me izolim polietileni, xhaketë najloni mallra konsumi të qëndrueshme, ujë, Lidhja kabllore me teknologjinë lidhëse kabllore të tipit QJ, izolimi i lidhësit jashtë shtresës së bojës gërvishtëse, u lidhën, duke u salduar fort, me gomë të papërpunuar rreth një shtrese. Dhe më pas mbështilleni me shirit ngjitës rezistent ndaj ujit 2 deri në 3 shtresa, jashtë paketimit në 2 deri në 3 shtresa të shiritit të papërshkueshëm nga uji ose ngjiteni me një shtresë shiriti gome (rrip biçiklete) për të parandaluar rrjedhjen e ujit.
6. Motori është i vulosur, i vulosur me bulon e ndalimit të saktë dhe prizë kablloje.
7. Fundi i sipërm i motorit ka një vrimë për injektimin e ujit, ka një vrimë ventilimi, pjesa e poshtme e një vrime uji.
8. Pjesa e poshtme e motorit me kushineta shtytëse të sipërme dhe të poshtme, mbajtëse shtytëse në brazdë për ftohje, dhe është e bluarjes së pllakës shtytëse prej çeliku inox, me forcën boshtore të pompës lart e poshtë. 

QJ Pompë zhytëse e pusit inox (pompë e pusit të thellë) parimi i punës
Përpara hapjes së pompës, tubi i thithjes dhe pompa duhet të mbushen me lëng. Pasi pompohet pompa, shtytësi rrotullohet me shpejtësi të lartë dhe lëngu rrotullohet me tehun. Nën veprimin e forcës centrifugale, ajo largohet nga shtytësi nga jashtë dhe lëngu ngadalësohet gradualisht dhe presioni rritet gradualisht nga pompa Eksporti, rrjedhja e tubit të shkarkimit. Në këtë pikë, në qendër të tehut në qendër të lëngut hidhet në mjedisin përreth dhe formohet zona pa ajër dhe pa vakum të lëngshëm me presion të ulët, pishinë lëngu në pishinën e presionit atmosferik nën veprimin e thithjes. tub në pompë, lëngu është kaq i vazhdueshëm. Vazhdimisht thithet nga pellgu i lëngut dhe rrjedh vazhdimisht nga tubi i shkarkimit.

QJ Pompë zhytëse e pusit inox (pompë e pusit të thellë) use dhe karakteristikat 

Pompa zhytëse e tipit QJ bazohet në standardet kombëtare të dizajnuara produkte kursimtare, të përdorura gjerësisht në ujitjen e tokave bujqësore, ndërmarrjet industriale dhe minerare për furnizimin me ujë dhe kullimin, pllajën, njerëzit malorë, ujin e blegtorisë.
Pompa përbëhet nga pompë zhytëse QJ dhe motor zhytës YQS në një nën ujë për të punuar nën ujë. Me një strukturë të thjeshtë, madhësi të vogël, peshë të lehtë, instalim, mirëmbajtje të lehtë, funksionim të sigurt, të besueshëm, efikas të energjisë etj.
Seria e puseve QJR me pompë zhytëse rezistente ndaj nxehtësisë është mirë me motorin asinkron trefazor zhytës rezistent ndaj nxehtësisë direkt në një, të montuar në një pompë zhytëse rezistente ndaj nxehtësisë, temperatura e ujit të nxehtë deri në 100 ° C, zhytet në pus , Uji është një mjet efektiv; gjeotermale është një nga energjitë më të fundit më të lira, të pastra, të pashtershme, tashmë e përdorur gjerësisht në ngrohje, mjekësi, banje, mbarështim, mbjellje, industri dhe bujqësi, fabrika dhe miniera, shërbime argëtimi, objekte shëndetësore, aspekt. Ka avantazhet e funksionimit të thjeshtë, funksionimit të besueshëm, pa zhurmë, performancës së shkëlqyer, efikasitetit të lartë të njësisë, instalimit dhe mirëmbajtjes së lehtë. Ka shumë përparësi si rezistenca ndaj nxehtësisë, rezistenca ndaj korrozionit dhe anti-plakje. Është produkti më i fundit i ujit të nxehtë të argjinaturës.

Aplikacion:
1. Përdorim vertikal, si p.sh. në një pus normal;
2. Përdorim i pjerrët, si p.sh. në një minierë me rrugë të pjerrët;
3. Përdorimi horizontal, si p.sh. në pishinë

QJ Pompë elektrike zhytëse për pus (pompë e pusit të thellë) Masat paraprake
1. Pompat zhytëse të pusit duhet të përdoren në përmbajtjen e rërës prej më pak se 0.01% të burimit të ujit, dhoma e pompës e pajisur me rezervuar uji paraprak, kapaciteti duhet të plotësojë fillimin e një uji të drejtuar paraprakisht.
2. Pompë e re ose e riparuar e thellë e pusit, duhet të rregullojë guaskën e pompës dhe hapjen e shtytësit, shtytësja në funksion nuk duhet të fërkojë me guaskën.
3. Pompa e pusit të thellë duhet të funksionojë përpara se uji në bosht dhe të mbajë guaskën për funksionim paraprak.
4. Para fillimit të pompës së pusit të thellë, artikujt e inspektimit duhet të plotësojnë kërkesat e mëposhtme:
1) bulonat e bazës janë shtrënguar;
2) pastrimi boshtor për të përmbushur kërkesat, rregulloni arrat e bulonave janë instaluar;
3) gjëndra e paketimit është e shtrënguar dhe e lubrifikuar;
4) kushinetat e motorit janë lubrifikuar;
5) Rrotullimi i rotorit të motorit dhe mekanizmi i ndalimit me dorë janë fleksibël dhe efektiv.
5. Pompa e pusit të thellë nuk mund të jetë boshe në rastin e ujit. Pompat Një ose dy shtytës duhet të zhyten nën nivelin e ujit 1 m. Operacioni duhet të vëzhgojë gjithmonë ndryshimet në nivelin e ujit në pus.
6. Gjatë funksionimit, kur gjeni një dridhje të madhe rreth themelit, duhet të kontrolloni veshjen e kushinetave të pompës ose mbushësit të motorit; kur konsumimi dhe rrjedhja e tepruar, duhet të zëvendësojë pjesët e reja.
7. ka qenë thithur, drenazhuar me baltë të thellë pompë pusi, para se të ndalojë pompë, aplikimi i shpëlarjes me ujë.
8. Para se të ndaloni pompën, duhet të mbyllni valvulën e ujit, të fikni energjinë, të kyçni kutinë e ndërprerësit. Kur dimri është i paaftë, uji duhet të vendoset në pompë.

 

Mohim përgjegjësie: Prona intelektuale e treguar në produktin(ët) e listuar i përket palëve të treta. Këto produkte ofrohen vetëm si shembuj të aftësive tona prodhuese dhe jo për shitje.
  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni