Pompë kimike API610

 • BZA-BZAO Petrochemical Process Pump

  Pompë e procesit petrokimik BZA-BZAO

  Madhësia DN 25~400mm
  Kapaciteti: Q deri në 2600m3/h
  Koka: H deri në 250 m
  Presioni i funksionimit: P deri në 2.5Mpa
  Temperatura e funksionimit: T -80℃~+450℃

 • SP Chemical Mixed-flow Pump

  Pompë me rrjedhje të përzier kimike SP

  Specifikimet
  1.SP pompë me rrjedhje të përzier kimike njëfazore
  2. materiali i pjesëve të rrjedhës mund të ndryshohet
  3.horizontal, thithje të vetme
  4.ISO&CE

 • SBX low flow pump

  Pompë me rrjedhje të ulët SBX

  Seria SBX është një rrjedhë e vogël e pompës kimike të naftës për rrjedhën e vogël dhe kushtet e kokës së lartë, aplikimi normal i pompës centrifugale ka qenë zhvillimi i kufizuar i rastit. Ka një strukturë të thjeshtë, mirëmbajtje të lehtë, performancë të qëndrueshme. Të njëjtat kushte operimi, efikasiteti është shumë më i lartë se pompa e përgjithshme centrifugale.

 • BCZ-BBZ Standard Chemical Pump

  Pompë Kimike standarde BCZ-BBZ

  Gama e Performancës

  Gama e prurjes: 2~3000m3/h

  Gama e kokës: 15 ~ 300 m

  Temperatura e aplikueshme: -80~200°C

  Presioni i projektimit: 2.5 MPa

 • API610 SCCY Long Shaft Submerged Pump

  Pompë e zhytur me bosht të gjatë API610 SCCY

  Gama e Performancës

  Gama e prurjes: 5~500m3/h

  Gama e kokës: ~ 1000 m

  Thellësia e nënlëngjit: deri në 15 m

  Temperatura e aplikueshme: -40~250°C