API610 pompa kimia

  • BZA-BZAO Petrochemical Process Pump

    Pompa Proses Petrokimia BZA-BZAO

    Ukuran DN 25~400mm
    Kapasitas: Q nganti 2600m3 / h
    Kepala: H nganti 250m
    Tekanan operasi: P nganti 2.5Mpa
    Suhu operasi: T -80 ℃ ~ + 450 ℃

  • SP Chemical Mixed-flow Pump

    SP Chemical Mixed-flow Pump

    Spesifikasi
    1. SP tunggal tahap kimia pompa aliran campuran
    2.materi bagean aliran bisa diganti
    3. horisontal, suction tunggal
    4. ISO & CE

  • SBX low flow pump

    SBX low flow pump

    SBX Series punika aliran cilik saka pump kimia lenga kanggo aliran cilik lan kahanan sirah dhuwur, aplikasi pump centrifugal normal wis pembangunan winates kasus. Wis struktur prasaja, pangopènan gampang, kinerja stabil. Kahanan operasi sing padha, efisiensi luwih dhuwur tinimbang pompa sentrifugal umum.

  • BCZ-BBZ Standard Chemical Pump

    Pompa Kimia Standar BCZ-BBZ

    Kisaran Kinerja

    Range aliran: 2 ~ 3000m3 / h

    Jarak sirah: 15 ~ 300m

    Suhu sing ditrapake: -80 ~ 200 ° C

    Tekanan desain: 2.5MPa

  • API610 SCCY Long Shaft Submerged Pump

    API610 SCCY Long Shaft Submerged Pump

    Kisaran Kinerja

    Range aliran: 5 ~ 500m3 / h

    Jarak sirah: ~1000m

    ambane sub-cair: nganti 15m

    Suhu sing ditrapake: -40 ~ 250 ° C