Pjesë të pompës metalike

 • Slurry Pump Volute Liner

  Liner volum i pompës me slurry

  Boda Slurry Pump Volute Liner janë plotësisht të këmbyeshëm 1. BDA05 është një hekur i bardhë rezistent ndaj konsumit që ofron performancë të shkëlqyer në kushte erozive. Aliazhi mund të përdoret në mënyrë efektive në një gamë të gjerë të llojeve të slurit. Rezistenca e lartë ndaj konsumit të aliazhit BDA05 sigurohet nga prania e karbiteve të forta brenda mikrostrukturës së tij. Aliazhi BDA05 është veçanërisht i përshtatshëm për aplikimet ku kërkohet rezistencë e lehtë ndaj korrozionit, si dhe rezistencë ndaj erozionit. 2. BDA07 Marten-sic e bardhë ir...
 • Spare parts for slurry pumps

  Pjesë këmbimi për pompat e llumit

  Pjesë këmbimi të pompës slurry 1.material:metal ose gome 2. Shkalla më e ulët e gërryerjes, jetë e gjatë për pjesët e lagura. 3. Koha e shkurtër e dorëzimit Pjesë këmbimi të pompës së llumit Ne gjithashtu ofrojmë zgjidhje projektimi, instalimi, riparimi dhe mirëmbajtjeje dhe shërbimi i matjes së minierave, shërbimi OEM. Nëse keni një problem me pompën, ne kemi zgjidhjet. Ne jo vetëm që mund të prodhojmë të gjithë serinë e llumit, por gjithashtu janë të disponueshme të gjitha pjesët fundore të lagura të gomës, ne gjithashtu pranojmë shërbimin OEM dhe matjen e vendit të minierës, nga kjo mund të marrim ...
 • BDG12145 4 VANES A05 Slurry Pump Parts

  BDG12145 4 VANES A05 Pjese pompe slurry

  Shtytës i pompës slurry 14/12 A05

 • Interchangeable metal spare parts

  Pjesë këmbimi metalike të këmbyeshme

    Pjesë këmbimi metalike të këmbyeshme Astar me shtytës Volute Mbushje e fytit Futje e shtresës së pllakës së kornizës A05 Pjesë e pompës:  
 • Sump Slurry Pump Parts

  Pjesët e pompës së llumit të gropës

  Veshjet e pjesëve të lagura - Veshjet e metaleve të forta janë plotësisht të këmbyeshme me elastomer të formuar nën presion. Vulosëse elastomer unaza mbrapa të gjitha nyjet e astar. Veshjet lehtësisht të zëvendësueshme janë të lidhura me bulona, ​​jo të ngjitura, në kasë për ngjitje pozitive dhe në lindje të mirëmbajtjes. Shtytës - Hekurat nga metali i fortë dhe elastomeri i derdhur janë plotësisht të këmbyeshëm. Mbulesat e përparme dhe të pasme kanë lopata me pompë që reduktojnë riqarkullimin dhe ndotjen e mbylljes. Shkurre e fytit - Metal i fortë dhe shtyllë elastomeri e derdhur...
 • Mechanical Seal parts

  Pjesë vulosjeje mekanike

  Mbyllja mekanike Teknika e avancuar botërore e vulosjes, pa rrjedhje vulosjeje, ndërtim integrues, instalim dhe zëvendësim i përshtatshëm, konstruksione të ndryshme përshtaten për të gjitha llojet e kushteve. Qeramika dhe aliazhi me fortësi të lartë janë miratuar për materialet e pjesëve me fërkim. Dizajni dhe përputhja e vulosjes dhe mbylljes mekanike Kutia është e përshtatshme për gjendje të lëngshme. Ka rezistencë të lartë gërryese dhe rezistente ndaj tundjes për të garantuar që efekti i vulosjes mund të kënaqet nga klientët në kushte të ndryshme.
 • Slurry Pump Throat Bush

  Slurry Pump Thy Bush

  Boda Slurry Pump Throat Bush janë plotësisht të këmbyeshëm Materiali: 1. BDA05 është një hekur i bardhë rezistent ndaj konsumit që ofron performancë të shkëlqyer në kushte erozive. Aliazhi mund të përdoret në mënyrë efektive në një gamë të gjerë të llojeve të slurit. Rezistenca e lartë ndaj konsumit të aliazhit BDA05 sigurohet nga prania e karbiteve të forta brenda mikrostrukturës së tij. Aliazhi A05 është veçanërisht i përshtatshëm për aplikimet ku rezistenca e lehtë ndaj korrozionit, si dhe rezistenca ndaj erozionit është ri...
 • Interchangeable slurry pump impeller

  Shtytës i pompës së këmbyeshme të slurit

  Shtytësi i pompës slurry Boda janë plotësisht të këmbyeshëm Materiali i shtytësit të pompës slurry 1. BDA05 është një hekur i bardhë rezistent ndaj konsumit që ofron performancë të shkëlqyer në kushte erozive. Aliazhi mund të përdoret në mënyrë efektive në një gamë të gjerë të llojeve të slurit. Rezistenca e lartë ndaj konsumit të aliazhit BDA05 sigurohet nga prania e karbiteve të forta brenda mikrostrukturës së tij. Aliazhi BDA05 është veçanërisht i përshtatshëm për aplikimet ku kërkohet rezistencë e lehtë ndaj korrozionit, si dhe rezistencë ndaj erozionit. 2...
 • Slurry Pump Spare Parts

  Pjese kembimi te pompes slurry

  Pjesët e këmbimit të pompës së llumit përfshijnë kryesisht kushinetën, shtytësin, futjen e astarit të pllakës së kornizës, unazën e fenerit, mëngën e boshtit, fytin, shtytësin me aliazh të lartë kromi, shtytësin me gomë, si dhe astarin me aliazh të lartë kromi dhe astar me gomë. Pompa Boda është një prodhues profesionist i pompës së llumit me bazë në Kinë. Përveç pjesëve rezervë të pompës së llumit, ne ofrojmë gjithashtu pompë rëre, pompë gropë, pompë desulfurizimi të gazit FGD, pompë të katërt dhe më shumë. OEM është në dispozicion. Pompë centrifugale horizontale slurry 1. Du...
 • Abrasive slurry pump parts Slurry Pump Impeller

  Pjesë të pompës së llumit gërryes Shtytës i pompës së slurit

  1. Pjesët e pompës së llumit

      Plotësisht i këmbyeshëm me markën e famshme botërore.

      Për pjesët e pompës së llumit të palistuar, ofrohet shërbimi OEM. Vizatimet e nevojshme.

  2. Materialis

      Aliazh i lartë i kromit

      Gome natyrale

      Materiale të tjera sipas kërkesave, si çelik inox, çelik inox dupleks, aliazh Nickle, Aliazh 20, etj.

 • Slurry Pump Frame Plate Liner Insert

  Insert i pllakës së pllakës së kornizës së pompës slurry

  Materiali i futjes së pllakës së kornizës së pompës me slurry Insert plotësisht i këmbyeshëm Materiali i futjes së kornizës së pompës slurry 1. BDA05 është një hekur i bardhë rezistent ndaj konsumit që ofron performancë të shkëlqyer në kushte erozive. Aliazhi mund të përdoret në mënyrë efektive në një gamë të gjerë të llojeve të slurit. Rezistenca e lartë ndaj konsumit të aliazhit BDA05 sigurohet nga prania e karbiteve të forta brenda mikrostrukturës së tij. Aliazhi BDA05 është veçanërisht i përshtatshëm për aplikimet ku rezistenca e lehtë ndaj korrozionit, si dhe erozioni r ...
 • Interchangeable High Seal Slurry Pump Parts

  Pjesë të këmbyeshme të pompës me vulosje të lartë

  Pjesë të pompës me slurry me vulosje të lartë