Pjesë të pompës gome

 • 8/6 Rubber Slurry Pump Parts

  8/6 Pjesë të pompës së gomës

  8/6 Shtytës gome
  Astar pllake mbulese gome 8/6
  Astar pllake me kornizë gome 8/6
  8/6 Bush fyti gome

 • Interchangeble Rubber Slurry Pump Parts

  Pjesë të këmbyeshme të pompës me slurry gome

  Boda është i gatshëm të ndërmarrë çdo porosi OEM (Origin Equipment Manufacture) për pjesët e pajisjeve të pompës dhe minierave sipas vizatimit ose mostrës. Duke marrë parasysh kërkesat e ndryshme për materiale në treg, ne mund të furnizojmë materialin e pjesës së lagësht si më poshtë, material metalik BDA05, BDA07, BDA12, BDA33, BDA49, BDA61 etj. Material gome BDR08, BDR26, BDR33, BDR55, BDS01, BDS12, BDS21 , BDS31, BDS42 etj. Duke pasur parasysh kërkesën e veçantë të klientit për gërryerje dhe gërryerje në mjediset e pompimit, ne mund të...
 • 15080 10080 10064 15064 Cvx Cyclone Upper Cone

  15080 10080 10064 15064 Koni i sipërm i ciklonit Cvx

  Pjesët tona të hidrociklone janë plotësisht të këmbyeshme me markat e famshme botërore. Përdoret Rubber55 me cilësi të lartë BODA janë të përkushtuara për përsosmëri në shërbimin dhe kënaqësinë ndaj klientit. Ne u ofrojmë klientëve tanë opsione dhe përmes veshjeve tona të veshjes me hidrociklon, ne synojmë të reduktojmë kohën dhe kostot tuaja të mirëmbajtjes dhe të arrijmë performancë të qëndrueshme për hidrociklonet tuaja. BODA Hydrocyclone Liner ka dëshmuar cilësinë e lartë dhe efektivitetin e kostos me përdorimin në terren të klientëve tanë në mbarë botën: 1. Abra superiore...