Делови за гумени пумпи

 • 4/3 6/4 8/6 10/8 12/10 Гумени делови за хоризонтална пумпа за кашеста маса
 • 15080 10080 10064 15064 Cvx циклон Горен конус

  15080 10080 10064 15064 Cvx циклон Горен конус

  Нашите делови за хидроциклони се целосно заменливи со светски познати брендови.Висококвалитетна Rubber55 се користи BODA се посветени на извонредност во услугите на клиентите и задоволството.На нашите клиенти им нудиме опции и преку нашите облоги за носење хидроциклон, имаме за цел да го намалиме вашето време и трошоци за одржување и да постигнеме постојани перформанси за вашите хидроциклони.BODA Hydrocyclone Liner го докажа својот висок квалитет и економичност со користење на терен на нашите клиенти ширум светот: 1. Супериорна абра...
 • 150BDEMCR ДЕЛОВИ ЗА ПУМПА ЗА ГУМЕНА КАЗНА

  150BDEMCR ДЕЛОВИ ЗА ПУМПА ЗА ГУМЕНА КАЗНА

  Пумпа за кашеста маса Главни делови: • Работно коло – предните и задните обвивки имаат лопатки за испумпување кои ја намалуваат рециркулацијата и контаминацијата на заптивките.Тврди метални и обликувани гумени работни кола се целосно заменливи.Навојните нишки на работното коло не бараат влошки или навртки.Достапни се и дизајни со висока ефикасност и висока глава.• Облоги – Лесно заменливите облоги се заштрафуваат, не се лепат, на куќиштето за позитивно прицврстување и лесно одржување.Тврдите метални облоги се целосно заменливи...
 • 8/6 гумени пумпи со кашеста маса делови

  8/6 гумени пумпи со кашеста маса делови

  8/6 Гумен коло
  8/6 Постава на гумена покривна плоча
  8/6 Постава на гумена рамка за плоча
  8/6 Гумен грло Буш

 • Заменливи гумени делови за пумпа за кашеста маса

  Заменливи гумени делови за пумпа за кашеста маса

  Бода е подготвена да преземе каква било нарачка OEM (производство на опрема за потекло) за делови за пумпи и опрема за рударство според цртежот или примерокот.Имајќи ги предвид различните барања за материјал на пазарот, можеме да обезбедиме материјал за влажен крај како што следува, метален материјал BDA05, BDA07, BDA12, BDA33, BDA49, BDA61 и др. Гумен материјал BDR08, BDR26, BDR33, BDR55, BDS01, BDS12, BDS21 , BDS31, BDS42 и др. Со оглед на посебното барање на купувачот за абразија и ерозија во опкружувањата за пумпање, можеме да...