WQP Пумпа за отпадна вода од нерѓосувачки челик

Краток опис:

Капацитет: 9–200m3/h
Вратило: нерѓосувачки челик
Гаранција: 1 година


Детали за производот

Ознаки на производи

Воведување производ на SS потопна пумпа за отпадна вода

WQP ss потопна пумпа за отпадна вода е еден вид механизација за зачувување на вода што целата пумпа ја натопува во водата и работи под вода.Овој производ е интегрално излеан од материјалот од не'рѓосувачки челик.Задоволува прилика на корозивен медиум како транспорт на медиумот во хемиски постројки, постројки за третман на отпадни води, испуштања на отпадни води од фабрики и така натаму.Покрај тоа, овој вид може да се костимизира со секач или 316 материјал или отпорен на високи температури.

Пумпата за отпадна вода WQP ss е изработена од нерѓосувачки челик 304, вклучувајќи ги сите додатоци.Со висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, пумпата има повеќе предности од другите обични пумпи, таа е анти-отпорна и антикорозивна, може да се користи за индустрии во кисела или алкална состојба.Со вител работно коло за да се обезбеди висок капацитет и висока глава;Капацитетот за канализација на пумпите од серијата WQP е многу подобар од другите пумпи.Пумпите од нерѓосувачки челик од серијата WQP се широко користени во хемиски погони, испуштања на отпадни води во фабрики, третман на морска вода итн.

Примена на SS потопна пумпа за отпадна вода

1. Хемиски постројки, постројки за третман на отпадни води

2. Фактори за испуштање отпадни води

Карактеристика на електрична потопна центрифугална пумпа за отпадна вода

1. Центрифугална пумпа за валкана вода WQP 1HP Вертикална пумпа од нерѓосувачки челик за отпадна вода.

дното до празнењето на работното коло, имплементацијата никогаш не се заглавува (општо за животната средина содржи

плевел, влакна, зрнести, хартиена лента).

по зло креаторите, повторно од страна на пумпата работното празнење, спроведувањето на тиња.

2. потопната пумпа од нерѓосувачки челик од цела кастинг нема блокирање, противвиткување, компактна структура,

мал волумен, отпорност на абење, отпорност на корозија, мал волумен, долг работен век, пумпање на отпадни води

средни, тешки цврсти честички и кратки влакна, големина, итн.

3. Оваа серија на производи се направени од прецизно кастинг и стануваат, покрај тоа што можат

произведува 304, може да произведе и 316, итн.

  

Состојба наЕлектрична потопна центрифугална пумпа за отпадна вода

1.Средната температура не надминува 50℃,густина од 1.0-1.3kg/m3,PH помеѓу 3-11

2. Не треба да биде изложен повеќе од 1/2 дел од моторот.

3. Пумпата мора да се користи во опсегот на главата, осигурајте се дека моторот не е преоптоварен.

Спецификација наЕлектрична потопна центрифугална пумпа за отпадна вода

Капацитет:9-200m3/h

Глава: 7-55 м

Моќност: 0,75-15 kw

Дијаметар на излезот: 50-200 mm

Брзина: 2900 r/min

Повеќе детали

Одрекување: Интелектуалната сопственост прикажана на наведениот производ(и) им припаѓа на трети лица.Овие производи се нудат само како примери за нашите производствени способности, а не за продажба.
  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја