Pompë horizontale e ujërave të zeza

 • Pompë e ujërave të zeza PW

  Pompë e ujërave të zeza PW

  Emri: PW PWL pompë e ujërave të zeza
  Thoery: Pompë centrifugale
  Kapaciteti: 36-180m3/h
  Koka:8,5-48,5m

 • Pompat e sedimentit BNS dhe BNX (BNX është një pompë speciale për thithjen dhe gërmimin e rërës)

  Pompat e sedimentit BNS dhe BNX (BNX është një pompë speciale për thithjen dhe gërmimin e rërës)

  200BNS-B550
  A, 200 - Madhësia e hyrjes së pompës (mm)B、BNS– Pompë e rërës së llumit
  C、B– Numri i lopatës (B: 4 lopata, C: 3 lopata, A: 5 lopata)
  D、550 - Diametri i shtytësit (mm)

  6BNX-260
  A, 6– Madhësia e hyrjes së pompës 6 inç B, BNX– Pompë speciale për thithjen dhe pastrimin e rërës

  C、260- Diametri i shtytësit (mm)

 • Pompë hiri e serisë PH

  Pompë hiri e serisë PH

  Specifikimet Fusha e performancës:
  Kapaciteti:100~1290m3/h
  Koka: 37~92 m
  Fuqia e motorit 45~550 kw
  Standard:JB/T8096-1998

 • Pompë centrifugale horizontale pa bllokim BDKWPK e ujërave të zeza

  Pompë centrifugale horizontale pa bllokim BDKWPK e ujërave të zeza

  Përshkrimi i produktit Pompë mbështjellëse horizontale, e ndarë në mënyrë radiale, me dizajn të tërheqjes së pasme, me shtytës të përshtatur për të përmbushur kërkesat e aplikimit, me një rrjedhje, me një fazë.Efikasitet i lartë, pa prizë, çmontim mbrapa, kufiri i përshtatshëm efikas për t'u mirëmbajtur dhe rindërtuar, Zgjedhje e shumëfishtë për shtytësin (Helika e tipit K është e mbyllur, pa prizë dhe kryesore e përshtatshme për dërgimin e ujërave të zeza shtëpiake. Shtytësi i tipit N është i mbyllur, Multi -teh dhe i përshtatshëm për dhënien e pastër ...