Хоризонтална пумпа за отпадна вода

 • PW пумпа за отпадна вода

  PW пумпа за отпадна вода

  Име: PW PWL пумпа за отпадна вода
  Тоерија: Центрифугална пумпа
  Капацитет: 36-180m3/h
  Глава:8,5-48,5м

 • Седиментни пумпи BNS и BNX (BNX е специјална пумпа за вшмукување и багер на песок)

  Седиментни пумпи BNS и BNX (BNX е специјална пумпа за вшмукување и багер на песок)

  200BNS-B550
  A, 200 - Големина на влезот на пумпата (mm)B、BNS– Пумпа за песок за тиња
  C、B– Број на лопатки (B: 4 лопати), C: 3 лопатки, A: 5 крила)
  D、550- Дијаметар на работно коло (mm)

  6BNX-260
  A, 6- 6-инчна влезна пумпа, големина B, BNX- специјална пумпа за вшмукување и длабење на песок

  C、260- Дијаметар на работно коло (mm)

 • Пумпа за пепел од серијата PH

  Пумпа за пепел од серијата PH

  Спецификации Опсег на изведба:
  Капацитет:100~1290m3/h
  Глава: 37-92 м
  Моќност на моторот 45~550 kw
  Стандард: JB/T8096-1998

 • Хоризонтална незатнување центрифугална пумпа за отпадна вода BDKWPK

  Хоризонтална незатнување центрифугална пумпа за отпадна вода BDKWPK

  Опис на производот Хоризонтална, радијално поделена волутна пумпа со дизајн на задна извлекување, со работно коло приспособено да ги исполнува барањата за примена, еднопроточно, едностепено.Висока ефикасност, неприклучување, демонтирање назад, удобна граница, ефикасно да се одржува и реконструира, повеќекратни избори за работно коло (Работното коло од тип К е затворено, не се приклучува и главно е погодно за испорака на домашна отпадна вода. Работното коло од типот N е затворено, Мулти -сечилото и погодно за испорака на јасни ...