Пумпа за вода

 • Пумпа за вода за разделување на торбичка за топла вода XSR

  Пумпа за вода за разделување на торбичка за топла вода XSR

  ● Дијаметар на излезот на пумпата Dn: 200~900mm

  ● Капацитет Q: 500-5000m3/h

  ● Глава H: 60-220m

  ● Температура Т: 0℃~200℃

  ● Цврст параметар ≤80mg/L

  ● Дозволен притисок ≤4Mpa

  Достапна е прилагодена нарачка Циркулациона пумпа во топлинска мрежа

 • Пумпа XS сплит куќиште

  Пумпа XS сплит куќиште

  ● Дијаметар на излезот на пумпата Dn: 80~900mm

  ● Капацитет Q: 22~16236m3/h

  ● Глава H: 7~300m

  ● Температура Т: -20℃~200℃

  ● Цврст параметар ≤80mg/L

  ● Дозволен притисок ≤5Mpa

 • Повеќестепена центрифугална пумпа од сериите D, DM, DF, DY

  Повеќестепена центрифугална пумпа од сериите D, DM, DF, DY

  Капацитет: 6,3~720m3/h
  Глава: 50-650 м
  Дизајнерски притисок: 2,5 MPa
  Дизајнерска температура: -20~+105℃
  Опис на производот: D / DF / DY / MD хоризонтална повеќестепена центрифугална пумпа Хоризонтална едновшмукувачка повеќестепена центрифугална пумпа

 • Хоризонтална едностепена пумпа од нерѓосувачки челик ZS

  Хоризонтална едностепена пумпа од нерѓосувачки челик ZS

  Услови за работа

  Тенка, чиста, незапалива и неексплозивна течност која не содржи цврсти гранули и влакна.
  Температура на течност: Нормален температурен тип: -15℃~+70℃
  Тип топла вода: -15℃~+120℃
  Температура на околината: до +40℃
  Надморска височина: до 1000м

 • Потопна пумпа со аксијален проток

  Потопна пумпа со аксијален проток

  Опсег на проток: 350-30000m3/h
  Опсег на подигање: 2-25 m
  Опсег на моќност: 11KW-780KW
  Употребен опсег:
  За наводнување и одводнување на обработливо земјиште, може да се користи и за работни услови, бродоградилишта, урбана градба, проекти за водоснабдување, водоснабдување и одводнување на електрана, забава за игралишта итн.

 • ISG серија вертикални цевки Центрифугални пумпи

  ISG серија вертикални цевки Центрифугални пумпи

  1: вертикална/хоризонтална внатрешна пумпа од 0,37KW-250KW за различен дијаметар на излезот

  2: Оваа пумпа може да се прилагоди на 304ss, 316ss, отпорен на високи температури и антиексплозивен мотор

  3: Напонот (110V, 220V, 380V, 440V) и фреквенцијата (50Hz, 60Hz) исто така може да се прилагодат

 • GDL повеќестепена вертикална центрифугална пумпа

  GDL повеќестепена вертикална центрифугална пумпа

  Капацитет: 2~160m3/h
  Глава: 24-200 м
  Дизајнерски притисок: 2,5 MPa
  Дизајнерска температура:≤120℃

 • FJX аксијален проток Циркулациона пумпа од нерѓосувачки челик со голем проток

  FJX аксијален проток Циркулациона пумпа од нерѓосувачки челик со голем проток

  Опсег на перформанси:

  П: 300-23000m3/h

  В: 2-7м

  Работна температура: -20 до 480 степени Целзиусови

  Калибар: 125mm-1000mm

  Материјал на пумпата: јаглероден челик, 304SS, 316L, 2205, 2507, 904L, 1,4529, TA2, HASTALLOY

 • заштита од пожар и пумпа за дизел мотор за итни случаи

  заштита од пожар и пумпа за дизел мотор за итни случаи

  X(Y)CBZG серии за заштита од пожари и итни дизел мотори со пумпна единица за автоматско водоснабдување во моментов е широко применета во сектори како што се рудници во погони, нафтени полиња, пристаништа на челици и хемикалии итн. итно ладење на челичарници и итно водоснабдување за цивилна противпожарна заштита.Го заменува традиционалниот начин на кој се користи единицата за генератор на енергија на дизел моторот за стартување на пумпата за вода и како резервна моќност за итни случаи за цивилна и противпожарна заштита, особено е прилагодлив за невообичаени ситуации на водоснабдување и одводнување, како што се нема напојување со наизменична струја и недоволна моќност.

 • Центрифугална пумпа за вода ISW/ISG Pipeline

  Центрифугална пумпа за вода ISW/ISG Pipeline

  Принцип на работа: Центрифугална
  Главни апликации: Вода (масло, хемикалии, итн.)
  Возач: Електричен мотор
  Спецификации за напојување: 220V/240V380/415V 3фазен;50 Hz / 60 Hz
  Максимална дозволена температура на течноста: 100℃ (212°F)
  Вид на врска: Прирабница
  Обвивка: Леано железо, нерѓосувачки челик
  Работно коло: Леано железо, нерѓосувачки челик, бронза
  Тип на заптивка на вратило: Механички заптивка
  Максимален рејтинг на возење: 250 KW (340 КС)
  Максимален калибар: 500 mm (20 инчи)
  Максимален притисок на страната на празнење: 1,6 MPa (16 бари)
  Максимална глава: 160 метри (524,8 стапки)
  Опсег на брзина на проток: 1,1-2400 m3/h (4,8-10560 US.GPM)
  Тип на пумпа: Вода, тип топла вода, тип на масло, хемиски тип
 • IS Хоризонтална центрифугална пумпа за вода

  IS Хоризонтална центрифугална пумпа за вода

  Капацитет: 12,5~400m3/h
  Глава: 28-46 м
  Дизајнерски притисок: 1,6Mpa
  Дизајнерска температура: -20~+80℃

 • Пумпа за вода за бензински мотор

  Пумпа за вода за бензински мотор

  3 инчен бензински мотор пумпа за вода Калибар (мм) (ин): 80 (3) Проток (m3/h): 60 (m3/h) 1000 (L/min) Глава (m):30m Опсег на вшмукување (m):8m Волумен на резервоарот (L): 3,6L Континуирано време на работа (h): 3-5 часа Брзина (R / min): 3600 Режим на стартување: палење со рака Бензински мотор Форма: еден цилиндар, вертикален, четиритактен, бензински мотор со воздушно ладење Моќност: 6,5 КС
12Следно >>> Страница 1/2