Pompa me slurry zhytëse

 • Mining Submersible Motor Pump

  Pompë motorike zhytëse e minierave

  Lloji: Pompë motorike zhytëse e minierave
  Tensioni: 380 V, 660 V, 1140 V, 3 kV, 6 kV, 10 kV
  Fuqia: 55KW~4000KW
  Koka:26m-1700m
  Kapaciteti: 200m3/h~1740m3/h

 • DZQ series electric submersible slurry pump

  Pompë zhytëse elektrike e serisë DZQ

  Q=30-900m3/h
  H=12-42m
  N=3-220KW

 • FS (M) Submersible Slurry Pumps

  Pompa zhytëse FS (M).

  Veçoritë: Dizajni i shtytësit gjysmë vorbull minimizon pozicionin e bllokimit për qëndrueshmëri maksimale dhe mirëmbajtjen e performancës së pompës. Aplikimi: Inxhinieri ndërtimi, kantiere ndërtimi, bodrume ose gropa të tjera shërbimi, ujë shiu, ujë me baltë dhe lëng me viskozitet të lartë. Specifikimet: Temperatura e ujit deri në 40 ℃ PH 6.5-8.5 Furnizimi me energji elektrike: Njëfazore: 220V ±10%, 50HZ, 60HZ Trefazore: 308V±10%,50HZ, 60HZ Klasa e izolimit: F Klasa e mbrojtjes maksimale: IP68 Cm thellësia e ujit: 10 m Speciale ...
 • YZQ series hydraulic submersible slurry pump

  Pompë hidraulike zhytëse e serisë YZQ

  Pompa hidraulike zhytëse e llumit mund të drejtohet nga një ekskavator ose një motor hidraulik. Disponohet me 2-3 grupe këputëse hidraulike (opsionale).