Делови за пумпа за керамички кашеста маса SiC

  • Делови за пумпа за керамичка кашеста маса

    Делови за пумпа за керамичка кашеста маса

    Делови за пумпа за керамичка кашеста маса: Работното коло е главната ротирачка компонента која вообичаено има лопатки за пренесување и насочување на центрифугалната сила кон течноста.Затворените работни кола обично се затворени поради поголемата ефикасност и се помалку подложни на абење во предниот дел на линијата.Ефикасност Френсис лопатка Некои предности на профилот на Френсис лопатка се поголемата ефикасност, подобрените перформанси на вшмукување и малку подобриот век на абење кај одредени типови на кашеста маса бидејќи аголот на пад т...