Pompë zhavorri rëre/Pompë gërmimi

 • Pompë zhavorri me rërë të serisë TZG(H).

  Pompë zhavorri me rërë të serisë TZG(H).

  Specifikimet
  1.Pompa e gërmimit të rërës
  2.pompa zhavorri
  3.pompa centrifugale horizontale
  4.pompa e gërmimit të rërës
  5.dragë pompë rëre lumi

 • Pompë rëre zhytëse SZQ

  Pompë rëre zhytëse SZQ

  Përshkrimi i produktit: Pompa e rërës zhytëse e serisë SZQ është pompë centrifugale me një fazë e cila është projektuar posaçërisht për të minuar rërë dhe zhavorr nënujore në lumë, liqen, det si dhe minierat nënujore.Dizajni i strukturës dhe materialet e pompës janë konsideruar me kujdes për ta bërë pompën të funksionojë nën ujë përgjithmonë, në mënyrë të besueshme dhe efektive.Ka karakteret e rezistencës ndaj korrozionit, rezistencës ndaj konsumit, aftësisë së lartë të kalimit të ngurtë, një gamë të gjerë thellësie zhytëse.Maksimumi...
 • Pompë gërmuese me slurry WN

  Pompë gërmuese me slurry WN

  Specifikimet
  1.Pompë WN
  2.shërbim për jetë të gjatë
  3. performancë e shkëlqyer kundër konsumit
  4. efikasitet të lartë
  5. rreshtim mbajtës i besueshëm

 • Pompat e sedimentit BNS dhe BNX (BNX është një pompë speciale për thithjen dhe gërmimin e rërës)

  Pompat e sedimentit BNS dhe BNX (BNX është një pompë speciale për thithjen dhe gërmimin e rërës)

  200BNS-B550
  A, 200 - Madhësia e hyrjes së pompës (mm)B、BNS– Pompë e rërës së llumit
  C、B– Numri i lopatës (B: 4 lopata, C: 3 lopata, A: 5 lopata)
  D、550 - Diametri i shtytësit (mm)

  6BNX-260
  A, 6– Madhësia e hyrjes së pompës 6 inç B, BNX– Pompë speciale për thithjen dhe pastrimin e rërës

  C、260- Diametri i shtytësit (mm)