E fia le tele o lou iloa pamu slurry fa'asusu

E fia le tele o lou iloa pamu slurry fa'asusu

Faatasi ai ma le fogāeleele .O le a le tele o le mamafa o le pamu slurry o loʻo aʻafia i le tele o mea, e pei o le maualuga o le viliina, malosi vai i faʻalavelave ma uiga tuʻuina atu ma isi.viliina atili i totonu, o le malosi tutusa i luga o le faʻalavelave, o le tele foi o le mamafa e faʻateleina.E pei o suiga i le umi o foliga o le vili palapala slurry pamu displacement e tatau ona fetuunai i soo se taimi.

   Ina ia faia le mamafa o le pamu slurry o le palapala ma le suiga e sili atu ona lelei le matafaioi o le maulu palapala e faʻapipiʻi ai meafaigaluega faʻatatau talafeagai, faʻaauau pea le faʻataʻitaʻiga o mea fou o le palapala, e aloese ai mai faʻalavelave faʻafuaseʻi.

   O le taimi o le viliina, o le pu e feaveaia vai e pei o vai, masini palapala.O le palapala e pei o se masini, o se vaega taua o le tau o alamanuia vili palapala.O lana matafaioi pito sili ona taua o le fa'agaoioia o le palapala vili i le nofoaga ua fa'atulaga.Na te fa'ataga fo'i le vili ina ia mālūlū, o lea e mama ai le vili.

   I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina o le palapala palapala, o le palapala palapala, palapala, ma isi vai faʻafefiloi i lalo o le eleele i se aafiaga faʻapitoa, e ala i meafaigaluega faʻapolofesa saʻo i le pito i lalo o le vili, ina ia faʻasolosolo malie le taʻaloga malulu, aafiaga papa. faamamaina otaota ma lafo i le eleele.O se piston po'o se plunger e lua ituaiga, ina ia mafai e le masini eletise e fesuia'i vaega ta'amilo, vaega ta'amilo e alu taofi gaoioiga fa'aulu slurry pamu fa'aaogaina tele palapala.I totonu o le alatoto taofi galuega ina ia mautinoa o le matafaioi o le sua tautua ma reciprocating .

   Matou te iloa o le masini ma tagata, i se taimi umi, o le ai ai ni faʻafitauli, e mafai ona faʻaaogaina palapala maulu pe a maeʻa se vaitaimi o le lelei o le a faʻaitiitia, o le a le mea e mafua ai?Va'ai i lalo:

   Volume gau submersible mud slurry pamu, ua lauiloa foi leakage gau, e aofia ai mama faamaufaailoga impeller, vasega, tolu axial malosi paleni leakage gau gau.Ole malosi ole volumetric e le gata o le maualuga ole mamanu ma le gaosiga, ae faʻapea foʻi ma le pulega tuai.O se taimi faʻaauau pea o le pamu slurry, ona o feteʻenaʻiga i le va o vaega, faʻateleina le va, faʻaitiitia le malosi o le volumetric.

   Lelei afi afi i le faʻaaogaina o le matua le suia.O lea la, filifili se afi maualuga-lelei e taua tele.Fa'apalapala gau e aofia ai le leiloa o le fe'avea'i ma le fa'alotoifale.Mud Run pe a maeʻa se taimi patino, o le a mautinoa lava le mafuaʻaga o le faʻapipiʻiina o luga o le mea ma taʻitaʻia vanes ma isi lavalava ma loimata, faʻaititia le vai, faʻaitiitia le faʻaogaina o le eletise.

   Aʻo leʻi amataina le pamu slurry o le palapala, e leʻi faʻalogo tagata faigaluega i le galuega sauniuni aʻo leʻi amataina pamu slurry centrifugal, faʻamafanafana pamu slurry, pamu slurry tisiketi, palapala ma isi tulafono faavae e le atoatoa, e masani ona mafua ai le slurry pamu cavitation, mafua ai le slurry. pisa pamu, vibration, maualalo slurry pamu lelei.

   Fa'atinoga o pamu slurry submersible i ni ta'iala autu e lua e fa'aliliuina ma mamafa, fa'avevela fa'avevela o se numera o lita i le minute, o le lautele o le va'a ma le suavai pamu slurry mai le toe fo'i mana'omia i le saoasaoa o le pito i lalo o le pu, lea. e O le tele o le avanoa .Mana'omia se fa'asolo tele atu .Manaomia fua faatatau o le toe faafoi i luga o le vai e mafai ona tipi i lalo vili tipifa'ato'a fufuluina le pauta papa mai le pito i lalo ole pu, ma fa'atuatuaina fa'ao'o i luga.A o'o i le vili fa'afanua, o le fua fa'atatau e masani ona 0.4 i le 1 m/min pe fa'apea.

   O le mamafa o le pamu slurry o le palapala ma le tele e faalagolago i le loloto o le lua, le malosi o le suavai o le ala lea e ala i ai le natura o le suavai feaveaʻi ma mea faapena.O le loloto o le viliina, o le sili atu lea o le paipa, o le maualuga o le mamafa e manaʻomia.Faatasi ai ma le suiga i le loloto o le lautele o le pumana'omia slurry pamu displacement e mafai ona fetuunai i soo se taimi.O loʻo tuʻuina atu le faʻaogaina o masini i totonu o le pamu slurry poʻo le masini eletise e faʻafetaui ai lona saoasaoa ina ia mafai ai ona suia le suiga o le mea.


Taimi meli: Iul-13-2021