Su'esu'ega fa'ata'ita'i o le pamu slurry saina ma le fa'aleleia atili

Su'esu'ega fa'ata'ita'i o le pamu slurry saina ma le fa'aleleia atili

Faʻatasi ai ma le PIV, LDV tekonolosi ma le ultrasonic tekinolosi ua matua, e mafai e tagata ona faʻaogaina nei tekonolosi faʻapitoa i suʻega faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se faʻalavelave faʻalavelave faʻafefe o fuataga maualuga.

O nisi o nei tekinolosi alualu i luma ua suʻesuʻeina e faʻaaoga ai le china slurry pump pump flow field i Kanata, e mafai ona tatou faʻaogaina lenei mataupu PIV (faʻataʻitaʻiga ata velocimetry) faia suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, o lona anotusi autu o le tufatufaina atu o le pamu pe a o le fuafuaina o le fanua tafe eseese. tafe ma le eseesega pe a fefiloi vaega ma tasi-vaega tafe fanua i le china slurry pamu tutusa ma eseesega.

Fa'asologa o su'ega:

Fa'aaogaina o le mafiafia ma le viscosity o le suau'u mama o suau'u pa'epa'e tutusa fale gaosimea e fai ma su'ega fa'ata'ita'iga, ma le suau'u pa'epa'e e latalata ile GDX501 polystyrene lopa e pei o ni mea'ai.Pepa malamalama malosi e faʻaaoga ai le 10W neon laser generator ma le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi e mafua mai i le faʻamalamalamaina o mea pueata PIV, ma le faʻaogaina o ata vitio poʻo ata puʻeina ata PIV.Mo tulaga eseese, faasologa, i lalo o le tulaga tasi-vaega ma lua-vaega tafe tulaga medium china slurry pamu pamu paipa, valve , piston ma isi vaega o le pueina ata PIV ma ata pue, e saunia mo le auiliiliga atili ma le faagasologa.

I'uga fa'ata'ita'iga ma au'ili'iliga:

E pei o le suʻesuʻega o le loloto-vailelei pamu tumau valve vaega tafe fanua o loʻo i ai se taunuuga suʻesuʻega tutusa, ma kesi-vai lua-vaega PIV ata polokalame e le atoatoa, o lea o loʻo taulaʻi atu i le auʻiliʻiliga o le pamu slurry ala china pe a faimalaga. valve ma le vaega tasi koluma sua Cypriot vaega o le fanua tafe .

Gaioiina o pamu slurry saina

I faʻataʻitaʻiga, o le gaioiga o le valve ma le ola china slurry pamu e iloa e tagata e le tutusa lelei, faʻaopoopo i ana taʻaloga faʻasolosolo laina laina, faʻatasi ma le lua taamilomilo.A o le saoasaoa piston laitiiti, o le polo faataamilo i se itu faalava o le taamilosaga i lalo;A tele le saosaoa o le piston, o le taamilosaga a le polo i le itu tu'usa'o ma pu faalava i tulimanu pito i totonu o lena pu o le nofoa valve pito tutotonu o le suiga.Saosaoa fa'akomupiuta o le saosaoa taamilomilo o le gaioioiga plunger , o le tele o le saoasaoa o le gaioiga o le plunger , o le sili atu foi lea o le saosaoa o le polo.Fa'apitoa fa'amalositino fa'apitoa e feso'ota'i ma le a'afiaga o le polo fa'apitoa ma le vai valve ball, valve nofoa fa'atulagaina e feso'ota'i.china slurry pump pump valve o se polo valve, pe a tafe le vai i le pito i tua o le mea mataʻutia o le a tupu mai le laina tuaoi, aʻo faʻatupuina se fiafiaga malosi lateral.Ona o le simmetry o le polo, o lenei faagaioiga malosi pito i luga o le polo i luga o le taamilosaga "equator" e faʻanofo ai le polo valve e le o taimi uma i le laina pu o le nofoa, ae e alu ese mai se mamao ma latalata i le nofoa i le tulimanu o le. o le taamilosaga, o le mea lea o le "fouvalega".

E le gata i lea, ona o le le mautonu o le tafe o le suavai ma le fesuiaiga o le polo e mafua mai i le fegalegaleai o le asymmetry o le polo valve o le polo o le ai ai se mea e sasaina ai, o lea e le o se malosi i tua e galue i le ogatotonu o le lalolagi, ae i totonu. o le vaalele faalava ma se eccentricity faapitoa, o loo i ai se valve polo e taamilo i se vaalele faalava, o lona uiga, "Tiliili" mea ofoofogia.O nei faaiuga e maua i le tulaga o le vai mama .Pe a tafe le kesi-suavai vaega fefiloi, ona o le i ai o bubbles, o le fanua tafe e sili atu le vevesi, ma o le pulupulu o le polo ei ai se aafiaga patino, o le taimi lea e sili atu ona faigata le gaioiga o le polo, i le faaopoopo atu i le taamilosaga, faapea foi i luga ma lalo o le sasa malosi.

Fa'ai'uga o le pamu slurry china na faia e fa'atautaia ai fa'aleleia atili nei:

(1) O le polo o se tasi o vaega autu o le pamu slurry china pamu, o loʻo ofuina foʻi vaega, lea e fuafua ai le lelei o le pamu ma le taamilosaga o asiasiga.Fautuaga mo fefiloi -phase flow china slurry pump pump eccentric spherical valve ball , o le tagata tamo'e vaapiapi china slurry pamu e fa'aaoga ai le pa'u-foliga polo o le oneone pamu vaieli ua fa'apipi'iina i le pamu slurry saina ua fa'amaufa'ailogaina e fa'aaoga ai se polo pa'u tapered.

(2) i totonu o le eria e faʻamautinoa ai le maualuga o le maualuga o tulaga, o le tafega o foliga o le valve dome e tatau ona faʻamalieina i le tele e mafai ai e faʻaitiitia ai le faʻafefe.

(3) le fausaga o le mamanu o le plunger, o le streamlined mamanu e tatau ona iloiloina po o le pito i lalo ole plunger-ituaiga suction logo logo e faaitiitia suction tetee.Plunger alu ese fa'amautinoa le maualuga o le tafe felavasai, a'o le ala tafe o le plunger ua mamanuina ina ia streamlined e faaitiitia le tafe tetee o le plunger i luga o le outlet.


Taimi meli: Iul-13-2021