O nisi vaega o le palapala mamanu

O nisi vaega o le palapala mamanu

Fa'atonuga palapala o le atina'e o le fa'aleleia lea o le taimi, fa'aitiitiga tau ma le fa'aogaina o tekonolosi fou e fa'aitiitia ai tau, tekonolosi fou ma masini fou.

O le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'atekonolosi vili va'alele o le filifiliga le maalofia o faiga.E ala i le maualuga o le mamafa o pamu vaalele e faʻamautinoa le faʻamaoni o le viliina.O le mea lea, o le atinaʻeina o le palapala e: faʻaitiitia le numera o le mumu e faʻatatau i le 150 mumu / min i lalo i le 110-120 punch / min;ta'i umi, ta'i ua o'o i le maualuga 300mm pe sili atu.

O le punch e le gata e mafai ona faʻaleleia le olaga o le ofuina o vaega, ae mafai foi ona faʻaitiitia le leiloa o le inertia, pamu palapala faʻaleleia le faʻaleleia o galuega, aʻo faʻateleina le ola o le pamu palapala eletise pito i luga, paʻu ma isi vaega, faʻaleleia atili le faʻamaoni o pamu vili. .E talafeagai e faʻaitiitia ai le paʻu o le pamu,gaosi pamu slurrystroke umi o le pamu talafeagai faateleina, uma e lua e ausia manaoga emission o le faiga viliina, ao faamautinoa le faatinoga o le pamu vili, tuuina atu atoatoa le faatinoga o le pamu, o le taitaiga i le lumanai o le atinae vili mamanu mamanu.

Fa'ai'uga o le palapala e fa'aaoga ai le ola ma le lelei o galuega e fa'atatau i le pa'u o le pamu, ta'i, fa'amama alu ma le fa'asusu.O le sootaga i le va o nei taʻiala e fesoʻotaʻi ma le olaga o le galuega faʻapitoa.O fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aalia ai o le 80% o le fa'aletonu o pamu vili ona o le ofuina na mafua ai le vaega piston liner.


Taimi meli: Iul-13-2021