Fa'asologa o fa'aputuga tu'u fa'aputu

Sump slurry pump gaosi oloa fa'aputuga fa'aputuga Sump slurry pamu gaosi i le faagasologa o mafuaaga eseese e tatau ona faʻapotopoto mo le isi faʻatonutonu faʻatonuga faʻapipiʻi faʻapipiʻi paʻu paʻu suavai, aloese mai faʻalavelave le manaʻomia, iinei i lalo o le faʻapotopotoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi paʻu paʻu suavai, i le umi e te mulimuli ai. e oʻo mai lenei faʻasologa, e leai se faʻafitauli.

1, Sa faʻapipiʻiina le paʻu i totonu o le fale faʻapipiʻi ma le fale faʻapipiʻi.

2, O le a faʻapipiʻiina i totonu o le pusa faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le au ma faʻamau le nati i luga o le liʻo, ma se pulou faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pusa faʻamau.

3, O le 'au i totonu o le faʻamau, faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina faʻamau fetuunaiga ma paʻu faʻapipiʻi i luga o le lagolago lagolago, o le mailei taofi i le nofoaga i le pito i lalo.

4, O le paipa fesoʻotaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i le fale faʻapipiʻi ma le vaega pito i lalo o le paipa i totonu o le ulu faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i luga o le pamu, o le impeller faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo ma faʻapipiʻi faʻasolosolo faʻapipiʻi i luga o le pito i luma o le pamu ma le faʻamau, e ala i le fetuunaiga o le fetuutuuna'i sikulima o le fale tauave le va i le va o le impeller ma le faavaa pito i luma , (pulea 1 - 1.5mm) ina ua uma se fati lelei ma nati , faʻamau faʻamau.

5, O le afi afi o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le fale o loʻo faʻapipiʻiina,gaosi pamu slurryfaʻapipiʻi i le pito i luga o le faʻapipiʻiina o vaega faʻapipiʻi ma afi faʻapipiʻi faʻamau faʻamau i le ulu o le afi afi, o loʻo faʻapipiʻi le afi i luga o le lagolago afi ma faʻaoga faʻamau, nati .

6 , Mai le gaosiga o le pamu slurry sua gaosia ina ia asbestos pads, tulilima i fafo le vai, o le paipa vai faapipii i luga ma faamau i le faavae lagolago.


Taimi meli: Iul-13-2021