Slurry pump emeputa sump mgbakọ usoro

Slurry mgbapụta emeputa sump mgbakọ usoro Sump slurry mgbapụta emeputa na N'ezie nke dị iche iche ihe mkpa ka kpọkọta maka ọzọ regulate fluid slurry mgbapụta emeputa mgbakọ ọrụ, zere enweghị isi nsogbu, ebe a n'okpuru mmiri mmiri slurry mgbapụta emeputa mgbakọ usoro, ọ bụrụhaala na ị na-eso. usoro a na-abịa, a gaghị enwe nsogbu.

1, A na-etinye bearings n'ime ụlọ na-ebu ibu na ebe obibi.

2 , A ga-etinye ya n'ime katrij na-ebu na-ebu na ogwe aka ma mee ka aku dị na gburugburu, na mkpuchi mkpuchi na-agbanye na igbe ahụ.

3, Oghere dị n'ime ihe nkedo, bolted, kposara ngbanwe na-agbanwe agbanwe na bearings na-agbanye na ntọala nkwado, ọnyà na-ejigide ebe dị n'okpuru ala.

4 , The njikọ tube na-obere na-ebu ụlọ na ala akụkụ nke tube na njikọ njikọ n'elu n'ịnyịnya na mgbapụta, impeller ndokwasa na ala aro na ikesiike sequentially ndokwasa na mgbapụta ahụ n'ihu cover na bolt, site n'ịgbanwe nke ukpụhọde ịghasa nke ebu ụlọ ọdịiche dị n'etiti impeller na n'ihu cover , (nchịkwa 1 - 1.5mm) mgbe a ọma ụda na mkpụrụ , bolts tightened.

5 , The moto ibu ndokwasa na ibu ụlọ bolted,emeputa mgbapụta slurryA na-etinye ya na njedebe elu nke akụkụ ndị na-ejikọta ọnụ na moto na-ejikọta ihe nkedo na-ejikọta na isi nke moto okporo ígwè , moto na-agbanye na nkwado moto ma jiri bolts, mkpụrụ.

6, Site na onye na-emepụta ihe na-emepụta ihe na-emepụta ihe na-emepụta ihe na-emepụta ihe iji mee ka asbestos pads, kụọ aka mmiri mmiri, tube mmiri na-agbanye ma na-edozi ya na ntọala nkwado.


Oge nzipu: Jul-13-2021