O pamu slurry e tatau ona gauai atu i mataupu

E sili atu le pamu slurry pulupulu i le togafitiga o vaega eleelea e pei o le aveesea o le palapala, e mafai ona tuʻuina se faamama vai, e mafai ona faʻaitiitia ai vaega eleelea i totonu o le tino pamu, faʻaitiitia le avanoa o le pamu pipii, faaumiumi le ola tautua o le pamu slurry. .E le tatau ona umi tele le taimi e fa'aoga ai le pamu malūlū, pe a iai se pamu fa'aagaga, e sili ona fai tofiga i le tulaga o se galuega fa'asolosolo.

O le Concentrator e sili ona faʻaaogaina i le gaosiga o le mining, o le gaioiga autu o le oa muamua, o ia tulaga o le a matua ogaoga le abrasion o le pamu slurry, o lea e maualalo ai foi lona ola tautua, aemaise lava e tusa ai ma le faagasologa o le maaa o le oa, le tele o vaega, o le a ese foi le tikeri abrasion pamu slurry.

O le pamu slurry e sili ona faʻaaogaina i le faʻaaogaina o pisinisi o le concentrator, o le gaioiga autu o le oa muamua, o ia tulaga o le a matua ogaoga le abrasion o le pamu slurry, o lona uiga o lona soifua tautua e matua maualalo foi, aemaise lava e tusa ai ma le faagasologa o le maaa o le oa. , vaega laiti, slurry pamu abrasion tikeri o le a ese foi.

Faʻagasologa o galuega, e tatau ona tuʻu le tino pamu i luga o le eleele, faʻamautinoa le mautu o le tino pamu.Afai o loʻo i lalo o le pamu palapala poʻo le pamu slurry hydraulic ma isi mea e manaʻomia e galue i lalo o le vai slurry pamu, faʻatapulaʻa e lona fausaga pamu e tatau ona tuʻu i totonu o le vai, ona tatau lea ona tuʻu le afi i luga o le vai ma faʻamautu, tausia. le mautu o le pamu slurry O se vaega o le faʻamaufaʻailoga masini o loʻo faʻaaogaina i totonu o le pamu slurry, o le faʻaogaina o lenei ituaiga pamu slurry e tatau ona faʻamautinoaina o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga sapalai vai, ma e matua faʻasaina e aunoa ma le tafe o le vai, aloese mai le faʻamaufaʻailoga masini e mafua mai i le mu olo olo mago.I se tulaga lautele, o le faʻamaufaʻailoga faʻainisinia o le pamu slurry aʻo leʻi faʻaaogaina e tatau ona sui i luga o le vai faʻamaufaʻailoga, ae tatau foi ona tausia ia le itiiti ifo ma le 3 minute pe a uma ona taofi le pamu vai.

 


Taimi meli: Iul-13-2021