O mea e fa'aogaina e pamu slurry e mana'omia le fa'alogo

Slurry vaega pamu o le nofoaga autu o le ea malulu, o le totonugalemu o le puna malulu ma le vevela, o lona tulaga lelei e aafia tonu ai le faatuatuaina o le faiga atoa ma le faaaogaina o aafiaga.

Faʻaleagaina o le siosiomaga ma faʻafitauli malosi ua avea ma faʻafitauli tele e lua i le sosaiete i aso nei, o le atinaʻeina ma le faʻaogaina o le malulu ma le vevela faʻanatura mo le faʻafefe o le ea na aumaia ai le pamu palapala faʻaolaina le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o lea e sili atu ma sili atu le gauai o tagata, vai (geothermal) vevela. faiga pamu e tatau ona i ai se tuufaatasiga o nei manaoga o se tekinolosi ea malulu.

Pe a faʻaaogaina le faʻaogaina o le vai vevela tekonolosi, o le amataga o le suʻesuʻeina o le hydrological o le pamu palapala e sili ona taua, e tatau ona tusa ai ma le tulaga moni o le vai i lalo o le eleele, o se iloiloga talafeagai o le suʻesuʻega.Fa'atonuga fa'atatau: vai, vai vevela talafeagai, lelei le lelei o le vai, vai mautu ma fa'atuatuaina toe fa'aleleia.O le mea lea, e matua mana'omia tele galuega su'esu'e hydrogeological vave ma fa'asaienisi.

Slurry pamu vaega o le nofoaga autu o le ea malulu nofoaga tutotonu o se faʻaoga umi, maualuga faʻatuatuaina manaʻoga o inisinia, e tatau ona faʻalagolago i se taimi umi, faʻamautinoa le faʻaaogaina o aafiaga.Fa'amuamua i le mamanu ma le fausiaina e matua'i lava le pasi lelei, ia mautinoa le lelei o le poloketi, ma e tusa ai ma le tulaga talafeagai o le pamu desulphurization a le atunuu ma manaoga faʻapitoa, e tusa lava po o le a le mamanu poʻo le filifilia o meafaigaluega, fausiaina o inisinia, e pei o le viliina tui soʻotaga taʻitasi e tatau. ia faataamilo i le ogatotonu.

Ona o le faʻaogaina o le puna vai vevela pamu totonugalemu faiga ea-conditioning, o lea o le pamu desulfurization i luga o le faatinoga o le meafaigaluega, ei ai se tulaga maualuga manaoga, ituaiga uma o meafaigaluega fesoasoani ma mea o le faavae o le fetaui talafeagai o le mauaina o taunuuga lelei.


Taimi meli: Iul-13-2021