Fuafuaga fa'apipi'i paipa

Fuafuaga fa'apipi'i paipa

Slurry pipeline installation o se vaega o le faʻapipiʻiina, o le faʻapipiʻi O a mea e faʻaeteete e fai, pe afai e te manaʻo e iloa le tali, atonu e te manaʻo e mulimulitaʻi faʻatasi ma le vaʻaiga a Xiaobian i ai, atonu e te maua le fesoasoani:

.

2, E tatau ona felauaiga mamao e ave se lautele lapoa.O le paipa slurry e tatau ona i ai lona lava tulaga, faʻaopoopo i le mamafa o le paipa e le mafai ai e le pamu ona aloese mai le nutimomoia o le pamu.

3, Slurry pamu maualuga faʻapipiʻiina, umi ma le lautele o le paipa,gaosi pamu slurrye tatau ona faʻamaonia le fua o le tafe.

Galuega Slurry O vaega autu o le centrifugal slurry pump impeller ma casing, impeller shaft o loʻo i totonu o le fale, ma faʻatasi ai ma le prime mover e fesoʻotaʻi e fausia atoa.A fa'aoso e le prime mover le impeller rotates , o le impeller blades e feliuliua'i fa'amalosi le vai, o lona uiga, galue i luga o le lau i luga o lona itu o le gaioiga o le sua, ma fa'amalosia ai le fa'atuputeleina o le mamafa o le sua i le malosi gafatia ma le malosi kinetic.

I le taimi lava e tasi, o le vai i totonu o le malosi inertial, o le tafe mai le ogatotonu i le pito o le impeller, ma le tafe i fafo i le saoasaoa impeller, fetaomi atu i fafo i totonu o le potu, ona lafoaia lea e ala i le diffusion tube, o se faagasologa e taʻua o le vai mamafa. faiga.E le gata i lea, ona o le centrifugal slurry pump impeller centrifugal fluid flow edge, faia ai se vaega maualalo maualalo i le ogatotonu o le impeller, pe a lava le gaogao, o le mamafa i le suction itu o le vai i totonu o le impeller e ala i le potu suction, o se faagasologa. ua ta'ua o le suction process .

Ona o le taamilosaga faifaipea o le impeller, o le a faʻaauau pea ona faʻamalo le sua, suction faia se galuega faifaipea.Centrifugal slurry pump galue faagasologa, i le mea moni, o se fesiitaiga malosi ma le faagasologa o le liua.O le malosi faʻainisinia o le afi o loʻo taamilo i le saoasaoa maualuga, ma ui atu i se vane pamu i luga le vai e pamu i le malosi o le mamafa ma le malosi o le kinetic.


Taimi meli: Iul-13-2021