nine world pale slurry pamu

O la matou kamupani o se gaosiga faaletausaga o pamu slurry pale e iva lalolagi

Ia Tesema 27, 2011, faatasi ai ma le mulimuli o se pamu slurry faaiʻu uma faiga gaosiga, o le Baoji Oilfield Machinery Co i le 2011 F faasologa slurry pamu gaosiga oo atu i le 500 Taiwan (seti), tuputupu ae 15.74% faatusatusa i le vaitaimi tutusa, tulaga iva sosoo tulaga. muamua ma le alamanuia.

F faʻasologa pamu o se tasi o oloa taʻutaʻua a le matou kamupani, o loʻo i ai le lelei o le fausaga faigofie, laʻititi laʻititi, umi o le tautua, ola mautu ma isi mea faapena, o loʻo i le fale ma fafo, masini viliina i luga o le maketi faʻatau oloa, o le maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai. tausia pea i luga ole 80%.I le taimi nei, ua atiina ae e le matou kamupani F500-F3000 HP vili slurry pamu oloa faasologa.Malamalama fa'asologa o F vili pamu mana, tekinolosi ausia le tulaga maualuga faava o malo.Tutoatasi atiae le "slurry pump cylinder surface ma totonu ma fafo masini malulu", le Iunaite Setete faatagaina pateni fou.

Ina ia mafai ona ausia le manaoga maketi, i le 2011, o laʻu kamupani pamu fale gaosi oloa e tusa ai ma le aofaʻi o le faʻatonuga moni o loʻo faʻateleina, faʻaauau pea i le puleaina o le gaosiga o le tele o galuega, faʻaopoopo i le fetuunaiga o le gaosiga o fuafuaga, ae ia faʻaleleia foi le fua faatatau o galuega. e pei o le sini, ia faʻaleleia atili le falegaosimea ma le pulega o le faiga o iloiloga, tupe maua a tagata faigaluega ma le fua faatatau o oloa maeʻa, o se taimi e ala i le matau talafeagai, faʻamalosia atoatoa le naunautaiga o le aufaigaluega.

O la matou kamupani o le a faʻapipiʻiina aʻoaʻoga faʻatasi ma le gaosiga o galuega, e ala i le atinaʻeina atoa o vaega faʻatasi ma Kerisiano ma isi gaioiga, o le faʻaogaina o le faʻatupulaia vave o tagata faigaluega talavou.I le taimi lava e tasi, o le kamupani na faavaeina e tagata atamamai, inisinia ma tekinisia o le au suʻesuʻe, faʻafetaui taimi faʻafitauli eseese i le gaosiga, faʻamautinoa le lelei o le faʻatinoina o konekarate gaosiga.

E oʻo mai ia Tesema 24, 2011, o laʻu kamupani i le 2011, ua oʻo i le maualuga o le 132 iunite.

 


Taimi meli: Iul-13-2021