E fa'afefea ona fetuunai le saoasaoa o pamu slurry?

E tolu auala e fetuunai ai le saoasaoa o le pamu slurry, mo lau faʻamatalaga.
1.Variable fa'atonutonu fa'avavevave.Faʻaaogaina le kovana o le suiga o taimi, e ala i le suia o le taimi nei e suia ai le saoasaoa o le afi, ona suia lea o le saoasaoa o le pamu slurry.O le lelei o lenei metotia e mafai ona iloa le fetuunaiga otometi o le saoasaoa pamu slurry.O le faʻatonutonuina o taimi i atunuu i fafo ua faʻaaogaina lautele, ona o le maualuga o le tau o le faʻaliliuina o taimi, i totonu o le atunuʻu e tatau ona faʻalauiloa le faʻalauiloaina, ae o le talosaga e le o se mea lautele.
2. Le faʻaogaina o le afi saoasaoa fesuisuiaʻi.Ona o le afi e sili atu le taugata, ma le lelei e maualalo, e le faʻaaogaina lautele.
3. Faʻatonuga o le saosaoa o uili fusi.O le pamu slurry ma afi faʻaaogaina fusitolu fusipaʻu faʻasalalau, e ala i le suia o le pamu slurry po o le tele o le uili fusi afi i le saoasaoa, o lenei metotia e faʻaaogaina lautele i totonu o le fale pamu slurry, BH faʻasologa slurry pamu ma BHR faasologa slurry pamu.O le le lelei o le faʻatapulaʻaina o le lautele o le saoasaoa, ma e le o taimi uma e mafai ai ona faʻafetaui le saoasaoa, taofi suiga uili.
So'o se isi fesili mo le pamu slurry, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou, O lo'o matou su'eina se tautua mo oe.O la'u imeli o le:sales@bodapump.comO la'u telefoni feavea'i: 0086-13171564759


Taimi meli: Iul-13-2021