Alamanuia pamu slurry a Saina

Le tulaga o loʻo i ai nei o le atinaʻeina o pisinisi pamu slurry a Saina galuega faigata e faʻaleleia le

O loʻo faʻasolosolo pea le paʻu o le pamu slurry a Saina, o loʻo i ai se avanoa patino, o lea o le atinaʻeina o masini faʻapitoa tele, o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu ma galuega faufale autu a le atunuʻu e manaʻomia, faʻamalosia le faʻaogaina o meafaigaluega tetele ma tekinolosi, o le galuega autu lava lea. o le alamanuia gaosi meafaigaluega aemaise lava i le pamu slurry alamanuia.

I le feagai ai ma le faigata o le galuega, e tatau foi ona tatou nofouta i lapisi a Sainapamu slurry alamanuia e tatau ona faatino le atinae faatekonolosi, ina ia ola ma atinae atili.I le alamanuia pamu slurry, faataitaiga o le iloaina o tekinolosi leapfrog atinae o oloa e tele, e pei o le Shenyang vai slurry pamu fale gaosi, Shanghai slurry pamu fale gaosi ma isi. taimi ma tulaga faava o malo latalata po o tulaga o oloa faapena.O nisi kamupani latou te faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa e suia ai a latou oloa i fafo, iloa le osooso o tekinolosi.

Ina ua maeʻa le toe fuataʻiga ma le tatalaina, o le atinaʻeina o le pamu slurry alamanuia i Saina, e le gata i le fua, malosi, atinae faatekonolosi, ma punaoa a tagata o loʻo i ai se atinaʻe tele, o le tamaoaiga ma tekinolosi faʻavae mo le atinaʻeina o tekonolosi.I le taimi nei, e tatau foi ona mafai e le pisinisi pamu slurry a Saina ona ausia le atinaʻeina o tekonolosi, ina ia faʻaauau pea ona faʻaititia le va ma atunuʻu atinaʻe i fafo, e sili atu i le tulaga maualuga i fafo.


Taimi meli: Iul-13-2021