Forholdene krever gjørme

Forholdene krever gjørme

1 Jordkrav Mud konstruksjon krav til jord er ren leire, stein og lignende som inneholder hardware, det er plantestilker røtter, søppel rusk gjørme jord er ikke egnet for konstruksjon, selv i møte med slik jord må først ryddes for rusk, De fleste mudringsprosjekter vil møte denne situasjonen.

2 Klimatiske forhold Mud konstruksjon er også underlagt sesongmessige restriksjoner, flom Sør og Nord om vinteren er ikke veldig god konstruksjon.Selvfølgelig, ikke for å generalisere, ikke bare for å se de klimatiske forholdene, men også de tekniske konstruksjonsforholdene, så lenge du kan uten fryse.

Men tross alt er gjørme manuelt betjent, og også i det åpne feltet,produsent av slurrypumpemer enn en kan tåle været må ikke begrense konstruksjon, generelt ikke har et spesielt dårlig vær gjørme kan være normal konstruksjon.I tillegg, tordenvær, regn og snøstorm storm bedre ikke konstruksjon.

3 Konstruksjon klimatiske forhold tidevann Små bølger, tidevannsområde, høy myroverflate, jorda er god, praktisk transport.

4. Arbeidsforhold Først av alt har vann, vann avledning kan snu vannet syklus, for å sikre bygging av vann og gjørme.For det andre er det nok gjørmesone rundt den første sirkelen rundt gjørmefyllingsområder når det er nødvendig, standard godt dreneringssystem.Har også inn- og utkjøringsveier, og så videre.


Innleggstid: 13. juli 2021