За нас

Профил на компанијата

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd е корпорација која работи на меѓународниот пазар на пумпи во НР Кина.Главно работи со опрема со пумпа и пумпи, делови од пумпа и одлеаноци при носење отпор, други хидраулични машини, додатоци итн. Производите содржат пумпи со кашеста маса, пумпи за бензин и хемиски пумпи API 610, пумпи за вода кои имаат десетици серии, повеќе од сто сорти, илјадници модели.Тие се широко користени во рударството, металургијата, ископувањето јаглен, електричната енергија, нафтата, хемиската, водоснабдувањето и одводната индустрија и така натаму.

ѓј

Компанијата има една фабрика за пумпи за кашеста маса во градот Shijiazhuang, една фабрика за пумпи API610 во градот Шенјанг, една фабрика за хемиски пумпи во градот Далиан, Нашата компанија има високи инженери и класични техничари.Има и професионални маркетинг таленти кои умешно ја познаваат надворешната трговија и имаат огромно искуство и полн со пионерски и креативен дух.Нашата компанија ќе го примени умот „Ориентиран кон луѓето, деловен интегритет“ и ќе ги задоволи барањата на клиентите навремено и ефикасно;Покрај тоа, има научен систем за управување и напорна корпоративна култура.Сè уште, клиентот на компанијата зафаќа повеќе од 50 држави и области.Таа веќе формираше силна маркетинг мрежа, заслужен систем на услуги и цврста трговска асоцијација.

Наша вечна стремеж е да дадеме се од себе за да ги исполниме барањата на клиентите.Ние секогаш го одржуваме принципот на работа „Квалитет од прва класа, напредна техника и најдобра услуга“.Добиваме репутација на неколку фирми во светот за висок квалитет, фер цена, навремена испорака.

Со развојот на економијата, компанијата ќе биде во чекор со времето и ќе ја искористи можноста да ја подобри и иновира индустријата за пумпи за вода со искрен, посветеност и професионален дух.Нашето длабоко чувство на очекување и цел на кариерата е да држиме чекор со колегите и да создаваме прекрасни достигнувања со сите пријатели од која било област во земјата и странство.

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd.специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на прецизни конектори.Нејзините производи се користат во компјутери, телеком мрежна опрема, индустриски апарати и др.Компанијата е вооружена со напредна прецизна опрема за производство на калапи, опрема за хардверско пресување со голема брзина, опрема за прецизно вбризгување на пластика, автоматска линија за склопување и уреди за инспекција/тестирање. Компанијата се придржува до деловниот принцип на „технологија за развој и квалитет за постоење“. и им обезбедува на клиентите квалитетни производи и внимателна услуга врз основа на неговото долгогодишно искуство во истражување и развој, производство и управување, голема техничка сила и зрелиот систем за управување со квалитет.