• OEM/ODM OEM/ODM

    OEM / ODM

    Butuh wong sing bisa ngasilake sing dikarepake lan nduwe desain khusus sing dicithak kanggo spesifikasi sampeyan. Banjur layanan OEM / ODM kanggo sampeyan!Waca liyane
  • Sample Order Sample Order

    Pesenan Sampel

    Tuku pesanan lengkap sawise validasi kualitas produk. Banjur layanan Pesenan Sample kanggo sampeyan!Waca liyane
  • Factory Tour Factory Tour

    Tur Pabrik

    Pengin dolan menyang China lan kepengin kerja bareng karo kita. Banjur layanan Tur Pabrik kanggo sampeyan!Waca liyane

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd.

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd minangka perusahaan sing makarya kanggo pasar pompa internasional ing PRC. Utamane ngoperasikake peralatan pompa & pompa, bagean pompa & casting nganggo resistensi, mesin hidrolik liyane, aksesoris lsp.
Sinau Luwih Luwih

KAMU KANGGO Jagad Jagad

Perusahaan kita duwe insinyur senior lan teknisi klasik. Dheweke uga duwe talenta pemasaran profesional sing ngerti trampil dagang asing lan duwe pengalaman jembar lan semangat pionir lan kreatif. Perusahaan kita bakal ngetrapake pikiran "Berorientasi ing wong, integritas Bisnis" lan nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi cepet lan efisien; Kajaba iku nduweni sistem manajemen ilmiah lan budaya perusahaan sing abot. Saiki, pelanggan perusahaan njupuk luwih saka 50 negara bagian lan wilayah. Wis nggawe jaringan pemasaran sing kuwat, sistem layanan sing pantes lan asosiasi dagang sing kuat.
Asphalt_Plant_map_2 tandha01tandha02tandha03tandha04
  • Staff Staff

    Staff

  • Plant-Size Plant-Size

    Ukuran-Tanduran

  • Precision Machineries Precision Machineries

    Mesin Precision

  • Value Value

    Nilai

Opo We Apa

CARA KITA NGgarap

  • 1

    Tulus

  • 2

    Pengabdian

  • 3

    Profesional

Babagan Kita

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd fokus utamane ing produksi lan pompa bubur bubur berkualitas tinggi lan pompa bubur bubur. Pompa kita dirancang kanggo lingkungan pompa sing paling kasar lan korosif. Iki bisa digawe saka krom dhuwur, macem-macem jinis elastomer utawa paling anyar ing bahan keramik kanggo umur luwih dawa lan efisiensi sing luwih dhuwur.

Produk

Utamane ngoperasikake peralatan pompa & pompa, pompa bagian & resistensi nganggo resistensi, mesin hidrolik liyane, aksesoris lsp. Produk kasebut ngemot pompa bubur, pompa minyak bensin & API 610, pompa banyu sing duwe puluhan seri, luwih saka satus varietas, ewonan model. Dheweke umume digunakake ing pertambangan, metalurgi, penambangan batubara, tenaga listrik, minyak bumi, kimia, pasokan banyu lan industri got lan sapanunggalane.

Dhukungan

Iki minangka bagean sing bisa diijolake karo salah sawijining merek sing paling misuwur ing saindenging jagad ing bisnis pompa bubur. Tegese nyuda biaya pelanggan maneh amarga konsolidasi inventaris lan interchangeability karo peralatan sing wis ana. Boda ora mung menehi rega sing kompetitif lan pangiriman cepet, nanging kita bangga karo level layanan lan dhukungan teknis sing ditawakake kanggo para klien.

Layanan

Ora mung prekara entuk rega lan pangiriman sing paling apik, nanging layanan sing paling apik uga. Aku mikir sampeyan bakal nemokake manawa nggawe mitra Perusahaan Pompa Industri Shijiazhuang Boda bakal dadi keputusan paling apik kanggo entuk nilai sejatine kanggo ngrampungake masalah pompa bubur.

Bisnis

Perusahaan kita bakal ngetrapake pikiran "Berorientasi ing wong, integritas Bisnis" lan nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi cepet lan efisien; Kajaba iku nduweni sistem manajemen ilmiah lan budaya perusahaan sing abot. Saiki, pelanggan perusahaan njupuk luwih saka 50 negara bagian lan wilayah. Wis nggawe jaringan pemasaran sing kuwat, sistem layanan sing pantes lan asosiasi dagang sing kuat.

  • About Us About Us

    Babagan Kita

  • Product Product

    Produk

  • Support Support

    Dhukungan

  • Service Service

    Layanan

  • Business Business

    Bisnis