• OEM/ODM OEM/ODM

    OEM / ODM

    Peryogi saha waé anu tiasa ngahasilkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng desain khusus dicitak kana spésifikasi anjeun. Maka jasa OEM / ODM urang kanggo anjeun!Maca deui
  • Sample Order Sample Order

    Pesenan Sampel

    Mésér pesenan lengkep saatos menerkeun kualitas produk. Teras jasa Pesenan Sampel kami kanggo anjeun!Maca deui
  • Factory Tour Factory Tour

    Wisata Pabrik

    Hoyong nganjang ka Cina sareng resep damel sareng kami. Maka jasa Pabrik Wisata kami kanggo anjeun!Maca deui

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd.

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu damel pikeun pasar pompa internasional di RRC. Éta utamina ngoperasikeun pompa & pompa disetir peralatan, bagian pompa & tahan maké castings, batur mesin hidrolik, asesoris jsb.
Diajar deui

KAMI DUNYA

Perusahaan urang gaduh insinyur senior sareng teknisi klasik. Éta ogé ngagaduhan bakat pamasaran profesional anu terang perdagangan luar negeri kalayan écés sareng ngagaduhan pangalaman anu lega sareng pinuh ku semangat panaratas sareng kréatip. Parusahaan urang bakal dilarapkeun ka pikiran "Jalma-berorientasi, integritas Usaha" sareng nyugemakeun sarat konsumén gancang sareng éfisién; Disagigireun éta ngagaduhan sistem manajemen ilmiah sareng budaya perusahaan anu beurat. Acan, palanggan perusahaan nyandak langkung ti 50 nagara bagian sareng daérah. Éta parantos ngabentuk jaringan pamasaran anu kuat, sistem jasa anu pantes sareng pakaitna dagang teguh.
Asphalt_Plant_map_2 tanda01tanda02tanda03tanda04
  • Staff Staff

    Pagawe

  • Plant-Size Plant-Size

    Tutuwuhan-Ukuran

  • Precision Machineries Precision Machineries

    Mesin Precision

  • Value Value

    Nilai

Naon Kami Naha

KUMAHA urang jalan

  • 1

    Tulus

  • 2

    Bakti

  • 3

    Profesional

Tentang Kami

Shijiazhuang Boda Industrial Pump Co., Ltd museurkeun utamina kana produksi sareng suplai pompa bubur kualitas luhur sareng bagian pompa bubur. Pompa kami dirancang pikeun lingkungan ngompa anu paling kasar sareng korosif. Éta tiasa didamel tina krom tinggi, rupa-rupa elastomer atanapi anu pang anyarna dina bahan keramik pikeun kahirupan jasa anu langkung lami sareng efisiensi anu langkung luhur.

Produk

Éta khususna ngoperasikeun pompa & pompa peralatan anu didorong, bagian pompa & tahan maké casting, mesin hidrolik anu sanésna, asesoris sareng sajabana produkna ngandung pompa bubur, pompa bensin-API & pompa kimia 610, pompa perairan anu ngagaduhan puluhan séri, langkung ti saratus variétas, rébuan modél. Aranjeunna seueur dianggo dina pertambangan, metalurgi, penambangan batubara, listrik, minyak bumi, kimia, pasokan cai sareng industri saluran pembuangan sareng sajabina.

Ngarojong

Éta bagian tiasa ditukeurkeun sareng salah sahiji mérek anu paling dikenal di dunya dina bisnis pompa bubur. Éta hartosna pangirangan salajengna dina biaya nasabah kusabab konsolidasi inventarisasi sareng silih tukeuran sareng alat-alat anu aya. Henteu ngan ukur Boda nawiskeun harga kalapa sareng pangiriman gancang kami bangga dina tingkat jasa sareng dukungan téknis anu kami nawiskeun ka klien kami.

Palayanan

Sanés ngan ukur masalah kéngingkeun harga sareng pangiriman anu pangsaéna tapi ogé layanan anu pangsaéna. Saur anjeun anjeun bakal mendakan yén damel pasangan Shijiazhuang Boda Industrial Pump Company bakal janten kaputusan pangsaéna pikeun kéngingkeun nilai leres dina ngarengsekeun masalah pompa bubur anjeun.

Usaha

Parusahaan urang bakal dilarapkeun ka pikiran "Jalma-berorientasi, integritas Usaha" sareng nyugemakeun sarat konsumén gancang sareng éfisién; Disagigireun éta ngagaduhan sistem manajemen ilmiah sareng budaya perusahaan anu beurat. Acan, palanggan perusahaan nyandak langkung ti 50 nagara bagian sareng daérah. Éta parantos ngabentuk jaringan pamasaran anu kuat, sistem jasa anu pantes sareng pakaitna dagang teguh.

  • About Us About Us

    Tentang Kami

  • Product Product

    Produk

  • Support Support

    Ngarojong

  • Service Service

    Palayanan

  • Business Business

    Usaha