Kedu ka esi etinye mgbapụta slurry?

Kedu ka esi etinye mgbapụta slurry?
slurry mgbapụta ụdị dị iche iche, slurry mgbapụta bụ a n'ozuzu okwu, ịzụta ojiji nke ọtụtụ n'ime ụlọ ọrụ, ma ya echichi nwere ọtụtụ mkpa ntị, ebe a, Xiaobian ka ị kọwaa otú e si wụnye slurry mgbapụta:
1, akụkụ niile na-enyocha ma enwere ntụpọ, mpempe akwụkwọ niile dị n'akụkụ abụọ ka a ga-ekpuchi ya na akwa griiz na akwụkwọ ebu, gbakwunyere 2/3 bọta.
2, kpuchie mmanụ akara ga-ejupụta na bọta n'ime slurry mgbapụta oche, wee kwajuru na ibu.
3, A na-ahazi uwe aka na mgbanaka akara 0 na bọta
4, a na-edozi ihe nkedo ahụ na oche moto, tinye mpempe akwụkwọ, mgbanaka na-ejide mmanụ, na-agbanye n'osisi na tube na-akwado ya site na kposara.
5, tinye na mpempe akwụkwọ, n'ịnyịnya na ibu, aro aka uwe, igodo, a mgbapụta oche na impeller, impeller nut na tightened site n'aka mgbe n'ọkpụkpụ impeller, mgbanwe adiana nwere ike ịbụ.
6, tinye a mpe mpe akwa nke akwụkwọ n'ịnyịnya mgbapụta shei, ofu na kposara na ugwu nyo.Mgbe ahụ, aka na-adọta impeller, mgbanwe ntụgharị nwere ike ịbụ
7, a na-enye oghere mgbapụta na mkpịsị ugodi na ntinye aka na-ebugharị, a na-etinye ogwe nke moto na igodo na njikọ na-arụ ọrụ, mgbe ahụ, moto a na-edozi na oche oche.Ejiri ya mgbe oghere axial dị n'etiti ihe ndị a chọrọ na njikọ na-arụ ọrụ na ntinye aka na-arụ ọrụ kwesịrị ịbụ 1-1.5 mm.


Oge nzipu: Jul-13-2021